Başarılı ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Emmy Ödülleri'ne damgasını vurdu

Bu yıl 46'ncısı düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde finale kalan Türkiye yapımları ve oyuncular, gecede ödül alamasa da kırmızı halıda büyük ilgi topladı.

Merve Mutlu
20 Kasım 2018 - 15:41
Magazin

Bu yıl 46'ncısı düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde finale kalan Türkiye yapımları ve oyuncular, gecede ödül alamasa da kırmızı halıda büyük ilgi topladı.

ABD dışında yayınlanan televizyon yapımlarının en iyilerinin seçildiği Uluslararası Emmy Ödülleri, New York'ta sahiplerini buldu. New York'ta düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri töreninde kırmızı halıda Türkiye yapımları ve oyuncular büyük ilgi gördü. 

18-11/20/emmy.jpg

Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Dizi' kategorisinde finalde yarışan Cesur ve Güzel'in oyuncularından Tuba Büyüküstün de yerini aldı. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün geceye katıldığı kıyafetle dikkatleri üzerine çekti. 

18-11/20/tuba-buyukustun-1542718210.jpg

Büyüküstün, siyah askılı ve ilginç göğüs dekolteli kıyafetiyle geceye damga vurdu. Güzel oyuncunun kıyafeti, sosyal medyada da çok konuşulan konular arasına girdi. Kullanıcılar Büyüküstün'e övgüler yağdırdı. Güzelliğiyle tüm gözleri üzerine toplayan Büyüküstün, "Burada olmak her zaman çok keyifli. Emmy International ailesi diyorum ben artık. Gerçekten çok sıcaklar, çok misafirperverler. Sadece burada olmak yeterli." dedi. 

18-11/20/tuba-buyukustunjpg-cnm.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin