resim yok
01 Temmuz 2011 - 00:00

 

“Avrupa Yakası”nın mimarı Gülse Birsel, yeni sit-com için geri sayıma başladı. Birsel, bu sürpriz projede başrolü Beyazıt Öztürk’le paylaşacak.
 
Yıllarca devam eden ve her bölümüyle reyting rekorları kıran “Avrupa Yakası”nın senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, yeni sit-com’un hazırlıklarına hız verdi. Kanal D’de yayınlanacak ve “Avrupa Yakası” gibi çarşamba akşamları ekrana gelecek dizide, Gülse Birsel’e bu kez başrolde ünlü şovmen Beyazıt Öztürk eşlik edecek.
 
ÇEKİMLER EKİMDE BAŞLIYOR
Yeni dizisinde Cihangir tayfasını ekrana taşıyacağı konuşulan Gülse Birsel, proje hakkında ser verip sır vermiyor. “Seyirci ‘Avrupa Yakası’nı özlüyor, ama o konuda yapacak bir şey yok. Yeni işe de ısınacaklardır” diyen Birsel, çekimlere ekim ayında başlayacak.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin