Bates Motel'ın 2. sezonunda yeni karakterler!

İlk sezonunu geride bırakan Batel Motel'ın ikinci sezonu öncesi oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

resim yok
15 Ağustos 2013 - 16:31
Magazin

İlk sezonunu geride bırakan Batel Motel'ın ikinci sezonu öncesi oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

 

KADRO GENİŞLİYOR

 

1960 yılındaki klasiğin hikayesinin öncesine giden ve genç yaşlardaki Norman Bates'in annesi ile olan ilişkisini ve bir seri katil haline dönüşmesine neden olan olay örgüsünü ekranlara getiren Bates Motel'ın yeni sezon oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde Michael Vartan'ın katıldığı duyurulmuştu. Vartan'ın canlandıracağı karakter ile Norma Bates arasında bir yakınlaşma izleyeceğiz.

Kenny Johnson (The Shield) ve Rebecca Creskoff (Hung) ikilisi de yeni sezon kadrosuna katılan isimler arasında.

Ve dizinin kadrosuna iki yeni isim daha katıldı.

 

İŞTE O İSİMLER

 

Bunlardan ilki son dönemde Starz'ın iptal edilen dizisi Boss'ta Kitty O'Neill karakteriyle izlediğimiz 40 yaşındaki aktris Kathleen Robertson.

Aktris dizide Jodi isminde zeki ve seksi bir işkadını olarak karşımıza çıkacak. Jodi'nin, Norma ve Norman Bates'in dünyasına nasıl dahil olacağı hakkında henüz net bilgiler mevcut değil.

Robertson'ı Boss dışında Rookie Blue (Leslie Atkins), CSI: Miami (Kayla Pennington) ve Flashpoint (Helen Mitchell) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak da izlemiştik.

Kadroya katılan bir diğer isim ise tecrübeli aktör Michael O'Neill oldu. TV Line'ın raporuna göre aktör dizide Norman'ın öğretmenlerinden Miss Watson'ın (Keegan Connor Tracy) babası Nick olarak karşımıza çıkacak.
[reklam]
Zeki ve kurnaz olarak nitelendirilen karakter, birinci sezonun finalinde gerçekleşen olaylrdan dolayı Norman Bates (Freddie Highmore) için bir tehlike oluşturabilir.

O'Neill kariyerinde NCIS, Fringe, The Mentalist, The West Wing, Grey's Anatomy ve 24 gibi çeşitli dizilerde rol aldı.

Uygulayıcı yapımcılığını Carlton Cuse (Lost) ve Kerry Ehrin (Friday Night Lights, Parenthood) ikilisinin üstlendiği Bates Motel'in on bölümden oluşacak yeni sezonu 2014 senesi içinde A&E ekranlarında olacak.
 

Kathleen Robertson

 

Michael O'Neill

 

VİKİNGS, TÜRK İZLEYİCİLERLE BULUŞUYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin