BAU Radio Müzik Onair ödüllerine ünlü akını!

Bu yıl 6’ncı kez düzenlenen BAU Radio MüzikOnair ödülleri sahiplerini buldu. Gecede 100. Yıl Özel Ödülü 'Parla' eseriyle Norm Ender'in olurken Acun Ilıcalı, Defne Samyeli gibi isimler de ödüllendirildi.

Berfin Sengil
30 Ocak 2024 - 12:18
Magazin

BAU Radyo ve Müzikonair’in işbirliği ile düzenlenen 6. BAU Radio Müzik Onair ödülleri, Bahçeşehir Üniversitesi (BAU)'ndeki törenle sahiplerini buldu.

DHA'da yer alan habere göre, bu sene 6'ncısı düzenlenen BAU Radyo Müzikonair için Zeynep Bozkaya ve Ceyhun Yılmaz'ın sunduğu geceye birbirinden ünlü isimler katıldı. BAU Trio ve Cengiz Özkan’ın, “Unesco 2023 Aşık Veysel Yılı”na ithafen ünlü ozanın eserini seslendirmesiyle başlayan gecenin açılış konuşmalarını, BAU Radyo Direktörü Dila Kalatafoğlu ve Müzik Onair CEO’su Özcan Beylan yaptı.

Serdar Ortaç Ödüllendirildi

İlk ödül ‘En iyi Erkek Türk Pop Müziği Sanatçısı’ kategorisinde başarı gösteren Serdar Ortaç’a verildi. Ortaç, ödülünü BAU Global Başkanı Enver Yücel’den aldı.

Televizyon Ödülleri Verildi

‘En İyi Kadın Oyuncu’ kategorisinde Melis Sezen, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ olarak Burak Deniz seçilirken yurt dışında olan Deniz, bir video göndererek ödül için teşekkür etti.

‘En İyi TV Programı Yapımcısı’ kategorisinde Polat Yağcı başarı gösterirken, ‘En İyi TV Muhabiri’ kategorisinde Fulya Öztürk ödüle layık görüldü. ‘En İyi TV Programı’ kategorisi ödülü ise ‘Konuşanlar’ ile Hasan Can Kaya’nın oldu.

Acun Ilıcalı'ya Ödül!

‘En İyi TV Kanalı’ kategorisinde TV8 ödüle layık görülürken TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, ödülünü BAU Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Hüseyin Yücel’in elinden aldı.

Defne Samyeli ise ‘Başarılı Kariyer Ödülü’ verilen programda, sosyal sorumluluk çalışmalarıyla ödüllendirildi.

Müzikte Öne Çıkanlar

‘En İyi Kadın Türk Pop Müziği Sanatçısı’ kategorisinde Derya Uluğ, ‘En İyi Erkek Türk Halk Müziği Sanatçısı’ dalında ise Ender Balkır’ın ödüle layık görüldüğü törende, ‘Yılın En iyi Çıkış Yapan Sanatçısı’ Mert Demir, ‘En İyi Alternatif Müzik Grubu’ Madrigal, ‘En İyi Alternatif Müzik Sanatçısı’ Emir Can İğrek oldu.

100'üncü Yıl 'Parla'ya!

Cumhuriyet'imizin 100. yılı anısına verilen 100. Yıl Özel Ödülü (Yılın Projesi), 'Parla' marşıyla Norm Ender’in oldu. Sanatçı, BAU öğrencileriyle sahne alarak ‘Parla’ marşını seslendirdi.

Özkan Uğur Unutulmadı

Gecede MFÖ’nün üyesi Özkan Uğur da unutulmadı. Yaşamı, oynadığı film ve eserlerinden kesitlerin bulunduğu bir video ile anılan ünlü sanatçının oğlu Alişan Uğur, babası hakkında duygu dolu bir konuşma yaptı. ‘Müzik Üretimine Değer Katanlar Özel Ödülü’ ise 2021’de hayatını kaybeden Hasan Saltık anısına eşi Nilüfer Saltık’a verildi.

Teoman'a Atilla Özdemiroğlu Ödülü

'Atilla Özdemiroğlu Özel Ödülü', Özdemiroğlu’nın kızı Lidya Özdemiroğlu tarafından Teoman’a verildi.

Özgür Aras’a ise ‘Meslek Onur Ödülü’ne, müzik yapımcısı Samsun Demir de ‘Müzik Sektörüne Katkı Ödülü’ne layık görüldü. 

KÖFN Ödül Aldı

'En İyi Proje' olarak ‘Diyardan Diyara’ parçasıyla Arman Aydın, Arem Özgüç, Çakal, ‘En İyi Rap Müzik Sanatçısı Ödülü’ kategorisinde Canbay, Wolker, ‘En İyi Düet’ dalında ‘Yansıma’ şarkısıyla Derya Uluğ ve Asil Gök ödül aldı.

‘En İyi Cover’ ödülü ‘Sen Gidince’ albümüyle Faruk K’nın olurken, ‘En İyi Albüm Ödülü’ Motive’nin ‘Romantik’ çalışmasına gitti. ‘En İyi Grup’ kategorisinde ise KÖFN ödüle layık görüldü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin