resim yok
23 Kasım 2011 - 00:00

 

Bedelli askerlik uygulamasına ilişkin tasarı, 24 Kasım’da Milli Savunma Komisyonu’nda görüşülecek
 
Komisyondan geçen tasarının aynı gün ya da en geç 29 Kasım’da TBMM’de görüşülmesi bekleniyor. Tasarı, 29 Kasım’da yasalaşırsa, Cumhurbaşkanı’nca onaylandıktan sonra 30 Kasım günkü Resmi Gazete’de yayımlanabilecek. Bu koşullarda 30 Kasım 1982 ve öncesinde doğan yükümlüler uygulamadan yararlanabilecek. Tasarının yasalaşmasıyla, aralarında Yalın, Gökhan Özen, Kenan Doğulu gibi isimlerin de bulunduğu çok sayıda ünlü bu uygulamadan yararlanacak. Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan bu uygulamadan faydalanacak.
Bu arada Türkiye’de döviz karşılığı bedelli askerlik yapılan tek il olan Burdur, yeni bedelli askerlik uygulamasında temel eğitimin kaldırılmasıyla, büyük bir ekonomik kayıp yaşayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin