resim yok
22 Eylül 2011 - 00:00

 

Doğuş Grubu'nun yeni kanalı TVen, piyasaya büyük ses getirerek girmeye hazırlanıyor. TVen'in ilk büyük transferleri Muhteşem Yüzyıl ve Behzat Ç.. Kanalın yayın tarihi ise belli oldu. Ensonhaber.com'a konuşan NTV Yayın Yönetmeni Ömer Özgüner, Kasım'ın ikinci haftasından itibaren TVen'in izleyicileriyle buluşacağını söyledi.
 
FENOMEN DİZİ BEHZAT Ç. 20 KASIM'DA
TVen, iki büyük diziyle TV piyasasında boy gösterecek. Ekranların fenomen dizilerinden Behzat Ç.'yi transfer eden TVen'de dizinin yayın günü değişmedi ve Behzat Ç. 20 Kasım Pazar günü izleyicileriyle buluşacak.
 
MUHTEŞEM YÜZYIL YENİ YILDA YENİ KANALINDA
TVen'in bir diğer dikkat çekici dizisi ise Muhteşem Yüzyıl. Şu anda Show Tv ekranlarında yayınlanan ve rating rekorları kıran dizi Ocak ayından itibaren TVen ekranlarında yayınlanacak.
 
TVen'DE DİĞER PROGRAMLAR
Yaşam ve eğlence programlarının ekrana geleceği TVen'de, son olarak Cennet Mahallesi ve Akasya Durağı'nda oynayan Melek Baykal da program yapacak. Devlet Opera sanatçısı da olan Melek Baykal, gündüz kuşağında farklı bir formatla seyircinin karşısına çıkacak.
 
Öte yandan TVen'de 'Teyzeler geziyor' adlı farklı bir program da ekrana merhaba diyecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin