Bekir Aksoy'un oğlu Guinness rekorlar kitabında!

Doktorlar dizisinin başarılı doktoru Suat rolüne hayat veren Bekir Aksoy'un oğlu sergi açıyor! Bekir Aksoy'un oğlu kimdir? Kaç yaşında? Adı ne? Nereli? Bekir Aksoy'un eşi kim?

Pınar Alçiçek
16 Mart 2023 - 11:33
Magazin

Doktorlar dizisindeki Suat karakteriyle hafızalara adını kazıyan Bekir Aksoy'un üç yaşındaki oğlu Asil, resim sergisi açıyor... İşte detaylar!

23-03/16/hjhh_1-1678957124.jpg

Eşi Nazife Aksoy ve oğlu Asil ile dün akşam Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu, objektiflere yakalandı. Basın mensuplarına yakın zamanda 3 yaşındaki oğlunun sergisinin açılacağını ise şu ifadelerle müjdeledi: 

"17 Martta benim için çok gurur verici bir olay yaşanacak. Oğlum Asil'in resim sergisi açılıyor. Çok mutluyum. Çalışmaları çok ilgi gördü. Aynı zamanda o günde doğum günü kutlaması olacak. Saat 3'de doğum günü başlayacak. Saat 4 gibide sergi açılışı olacak. Şuan için yurtdışından da ilgi var sergi için Amsterdam'da bir sergi ile görüşüyoruz. Ankara'da da bir sergi açılma planı var."

23-03/16/2023-03-16-2.png

Ortalama 80 adet resmin sergileneceği o sergide ise Asil Aksoy'un bu alanda dünyanın en küçük ressamı olarak Guinness rekorlar kitabına girmesi bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin