Belçim Bilgin hakkında hiç duymadıklarınız!

'Sadece Sen'de rol alan Belçim Bilgin, aşkın hayatımızda hep var olduğunu düşünüyor.

resim yok
20 Mart 2014 - 12:07
Röportaj

'Sadece Sen'de rol alan Belçim Bilgin, aşkın hayatımızda hep var olduğunu düşünüyor.

''Önce tutku, sonra aşk ve en sonunda sevgi. Aşkın tanımında hepsi olmalı. Birinin olmaması büyük eksiklik'' diyor.


Belçim Erdoğan Bilgin, İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaştığı 'Sadece Sen' filmindeki oyunculuğuyla  şu sıralar çok beğeniliyor ve alkışlanıyor.

Güzel oyuncu, yeni filmini, mutlu aile hayatını ve aşka bakışını Hafta Sonu dergisine anlattı.

'Sadece Sen' vizyona girdi. Yılın en iddialı aşk filmlerinden biri...

Teşekkür ederim. Sadece aşk da değil, ilişkiler, hayat, mücadele ve tutkularla ilgili bir film. İki karakter üzerine yoğunluklu. Birbirleriyle tanışıp, aşık olduktan sonra yaşamları ve hayata bakış açıları değişiyor. Seyirciye bir sürü şey düşündürecek ve hissettirecek bir film oldu.

 

AŞKIN TANIMI

Peki aşk mı? Sevgi mi? Tutku mu?

Bence hepsi birbiriyle evli (gülüyor). Birbiriyle çok ilişkili şeyler. Önce tutku, sonra aşk ve en sonunda sevgi. Tıpkı aşık olmanın türlü türlü halleri gibi. Aşkın tanımında hepsi olmalı. Gerçek aşkta, birinin olmaması büyük eksiklik.

Görme engelli genç kız rolüne nasıl hazırlandınız?

Senaryo elime geldiği andan itibaren benim için macera başladı. Önce korktum, böyle bir şeye nasıl cesaret edeceğim diye. Sonra hocam Devrim Yakut, bana yol gösterdi. Biraz daha cesaretlenip Altı Nokta Körler Derneği’nde ciddi bir zaman geçirdim. Oradaki arkadaşlarım bana çok şey gösterdi.  
 

Hazal doğuştan mı engelli?

Geçirdiği kazadan sonra görme engelli oluyor. Sonradan kör olduğu için de her şeyi biliyor. Reflekslerini tazeliyor ve kendine yeni bir hayat kuruyor. Güçlü bir kız o anlamda.

 

İBRAHİM ÇOK İYİ OYUNCU

İbrahim Çelikkol’la ilk kez bir projede buluştunuz. Nasıldı set?

İbrahim çok şaşırtıcı ve çok iyi bir oyuncu. İçgüdüleri ona ne diyorsa onlara teslim olan biri. Çok da iyi  bir insan. Tüm bunlar aramızda acayip bir sinerji yarattı. Her şeyi birlikte kurmamızı sağladı.

Yakında, Yılmaz Erdoğan'la birlikte Russell Crowe'u ağırladınız.

Russell Crowe'un burada film çekmesi bence tesadüf değil, geçen seneki ‘Bond’ çekimleri de... Türkiye acayip bir cazibe merkezine dönüşüyor, özellikle İstanbul. Bu heyecan verici  ve sadece bir başlangıç. Çok güzel şeyler olacak gibi hissediyorum. Devamı da gelecek.

 

ANNELİK BİR MUCİZE 

Biraz da anne Belçim Bilgin'den söz eder misiniz?

Hep bir 'Acaba yetiyor muyum?' hissi var. Annelik öyle bir şey. Bir vicdan azabı gibi ama dünyanın en güzel duygusu. Koşulsuz bir sevgiyi delicesine yaşadığınız çok özel bir şey. Anne olmak kadına bahşedilmiş en büyük mucize bence.

Rodin anneye mi babaya mı düşkün?

İkimize de çok düşkün. Çok hassas bir çocuk. Eğer özel bir anı paylaşıyorsak, hep beraber olmak istiyor, ''Babayı da bekleyelim'' diyor.[reklam]

HÂLÂ YILMAZ'A HAYRANIM

İki oyuncu evli olunca egoların çarpıştığı iddia edilir. Siz böyle bir süreç geçirdiniz mi?

Biz hiç öyle bir yere gelmedik. Ben evlendiğim zaman da Yılmaz Erdoğan, Yılmaz Erdoğan'dı, hocaydı. Ben onun deli gibi hayranıydım, hâlâ da hayranıyım. Bizim sinema dili ve sanatla ilgili yarattığımız bir dünyamız var. Bu ilişkimizin ana damarlarından biri. Yılmaz'ın bana kattığı çok şey var. Ben Yılmaz'la oynamayı çok hayal ediyordum. 'Kelebeğin Rüyası', bana o hediyeyi verdi.

Kaç yıl oldu evleneli?

2006'da evlendik.  

Aşk bir süre sonra yerini sevgiye bırakıyor mu?

Aşk bence hep var. Ama aşkın hayatınızdaki önceliği ve hissettiğiniz yoğunluğu değişiyor. Çünkü aşk olmazsa iki insanın birlikte yaşaması bence mümkün değil. Aşk, hayranlık, tutku... Bunlar hepsi birbiriyle ilişkili şeyler. Çocuk olduktan sonra aile oluyorsunuz. Bunun değişmemesi zaten anormal.

 

BiZiM SERMAYEMiZ YÜZÜMÜZ VE VÜCUDUMUZ

Güzellik sırlarınız var mı?

Bakım yapıyorum. Kendi kendime maskeler yapıyorum. Bazen cilt bakımına gidiyorum. Peeling yapıyorum. Cildim hassastır, o yüzden sadece küçük taneli peeling yapabiliyorum. Çünkü bizim sermayemiz; yüzümüz ve vücudumuz.

Spor da önemli.

Sporda biraz disiplinsizim. Çok kızıyorum kendime. Rodin'den sonra iyice kaybettim disiplinimi.  

Peki beslenme?

Lezzetli yemek yemeyi seviyorum ama yaşla gelen bilinçle beslenmeyi dengelemeye çalışıyorum. O anda canım ne istiyorsa yiyorum. Hayatı kendime zindan etmeden, yemekle savaşmadan, yediğim şeyden zevk alarak yiyorum.

 

 

BELÇİM BİLGİN HAKKINDA ORTAYA ÇIKAN GERÇEK! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin