resim yok
19 Haziran 2012 - 00:00

 

Son olarak “Muhteşem Yüzyıl” dizisindeki Valide Sultan karakteriyle seyirciyle buluşan usta oyuncu Nebahat Çehre, geçen haftalarda katıldığı bir davette kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekmişti
 Geceye transparan kıyafetle katılınca flaşların azizliğine uğrayan ve sutyen giymediği ortaya çıkan Çehre, teşhirci gibi gösterildiğini iddia etti. O gece çekilen pozlarının kullanılmaması gerektiğini savunan Çehre, “Basının ‘Bizim Nebahat Çehre’ye saygı duymamız gerekir, bu fotoğrafı koymayalım’ demesi gerekirdi. Çünkü ben teşhirci bir kadın değilim. Çıkan fotoğraflar beni çok üzdü” dedi. Dizideki rolü bittikten sonra Paris’e tatile gittiğini anlatan Çehre, “Orada da çok ilgi vardı. Çok fotoğraf çektiren vardı. Paris’te bol bol dinlendim. Alışveriş yapmadım. Çünkü zaten Türkiye’de her şey var. ‘Bu ne güzelmiş diyeceğim bir şey’ de yoktu, olsaydı alırdım. Demek ki, benim ülkem beni doyurmuş. Kimsenin beni tanımadığı yerde tatil yapmayı tercih ederim. Denize girip sağlık açısından güneşlenmek lazım” diye konuştu.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin