Beni Affet'in Feride'si Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete evleniyor!

Beni Affet dizisinin oyuncuları Cüneyt Mete ve Şeyma Korkmaz evleniyor.

Merve Mutlu
19 Şubat 2019 - 09:51
Magazin

2011 yılında başlayan ve 6 sezon devam etme başarısı gösteren Beni Affet dizisinde Feride karakterini canlandıran Şeyma Korkmaz ile aynı dizide Cesur karakterine hayat veren oyuncu Cüneyt Mete, dünyaevine giriyor. 

Ünlü çift, evlilik kararlarının ardından hazırlıklara başladı. 

19-02/19/eyma-korkmaz-1550561320.png

Beni Affet dizisinin başrol oyuncusu Şeyma Korkmaz, geçtiğimiz ekim ayında yüzüğünün fotoğrafını paylaşarak, aldığı evlilik teklifini kabul ettiğini herkese duyurmuştu. 

Yaklaşık 2 yıldır beraber olan çift, düğün hazırlıkları yapmaya başladı. Önceki gün Kadıköy'de objektiflere takılan Cüneyt Mete ve Şeyma Korkmaz, gelinlik ve damatlık mağazalarının çıkışında görüntülendi. Net düğün tarihlerini paylaşmayan ikilinin 2019 yılı içerisinde evlenecekleri de kesinleşmiş oldu. 

Cüneyt Mete kimdir?

19-02/19/cunnu.jpg

9 Eylül 1970 doğumlu olan oyuncu, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. İzmir doğumludur. Unutma Beni dizisi ile 2006 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Daha sonra Kurtlar Vadisi, Yeni Evli ve Kayıp Prenses isimli dizilerde rol alan özellikle rol aldığı Beni Affet dizisinde dikkatleri üzerine çekmiştir. Son olarak ise Aşk ve Mavi dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Cüneyt Mete bu dizide Cemal karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin