'Beni Böyle Sev' setinde amansız rekabet!

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi 'Beni Böyle Sev'in setinde oyuncular kameramanlığa soyununca ortaya amansız bir rekabet çıktı.

resim yok
10 Aralık 2014 - 16:42
Magazin

'Beni Böyle Sev' setinde yarış var!

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi 'Beni Böyle Sev'in setinde oyuncular kameramanlığa soyununca ortaya amansız bir rekabet çıktı.

 

AKŞAM YEMEĞİ ÖDÜLÜ!

Yönetmen Levent Türkan ve Görüntü Yönetmeni Emin Çakır'ın izleyip not verdiği oyuncular arasında en iyi görüntüyü çeken oyuncu, yapımcı Başak Bingüller'den bir akşam yemeği kazanıyor.

 

GELENEKSEL HALE GELDİ

'Beni Böyle Sev' oyuncularından Zeynep Çamcı, Umut Kurt ve Erdem Akakçe arasında her hafta yaşanan bu rekabet sette neredeyse geleneksel hale geldi.

Dizinin prova çekimlerinin gerçekleştiren yapılan kayıtları gerçekleştiren oyuncuların çektiklerini izleyen Levent Türkan ve Emin Çakır bu görüntüler arasından haftanın en iyi görüntüsünü seçiyorlar.

 

YAPIMCI KONUŞTU

Sette tam bir aile ortamı yaşadıklarını ve birlikte bir şeyler yapmaktan keyif aldıklarını söyleyen yapımcı Başak Bingüller Şahin;

''Setimizde oluşan birlik ve beraberlik bizi kocaman bir aile yaptı, her anımızı dolu dolu yaşıyoruz. Sette ve set dışında bu dostluğumuzdan hiç ödün vermiyoruz.[reklam]

Üç sezondur bizi başarılı yapan ve seyirci ile aramızda bu müthiş bağı oluşturan bir samimiyet var. Oyuncularımız sette eğlenmekten keyif alıyorlar'' dedi.

 

78. BÖLÜM ÖZETİ

Faciaya ramak kala arabayı durdurmayı başaran Ömer derin bir soluk alır. Ayşem ile Ömer’in kaza yapmalarına neden olacak şeyi gördüklerinde çok etkilenirler. O gece yaşadıkları hayatlarına farklı bir soluk getirecektir. Romantik bir gece geçirmeye hazırlanmışlardır. Öte yandan evde bıraktıkları Masal ve atlattıkları kazanın etkileri ikisinin de aklını karıştırır.

Mazhar'ı karantina çadırına alan Reyhan, kızgın olmasına rağmen hastanın iyileşmesi için elinden geleni yapar. Ona fedakarca bakar. Ateşler içinde yatan Mazhar, Reyhan'ın gönlünü almaya çalışır. Ayrıca oldukça nazlı bir hastadır, Reyhan'dan talepleri hiç bitmez. Mazhar'a ulaşamayan Sevinç meraktan delirmek üzereyken sürpriz bir ziyaretçi gelir ve gerçeği anlatır. Sevinç ise patlamaya hazır bir bombadır.

Köftecideki yeni çalışma hayatından keyif almaya başlayan Menteş, Nail'den daha fazla ciro yapabileceğini göstermek için kolları sıvar. Bir akşam Seval'i özel arabasıyla eve bıraktırınca Tolga, çok sinirlenir…

Aylin'in Metin ile ilgili aklı fena halde karışmıştır. Karşısına dikilir ve fotoğrafı neden çaldığını sorar. Sarfettiği acımasız sözler Metin'in yüzünde tokat gibi patlar…

Zeyno çok üzgündür, Tolga'nın onu aptal yerine koyduğunu düşünerek kahrolur. Boşanma işlemlerinin bir an önce gerçekleşmesini ister. Ancak Tolga son sözünü henüz söylememiştir…

 

 

'GÜNAHKAR' DİZİSİNE ÖLEREK VEDA ETTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin