resim yok
14 Eylül 2010 - 00:00

Yener'den "İbrahim Kendirci'yle aşk yaşıyor" iddialarına ilginç benzetme Uzaylı isimli şarkısı ile son günlerin en çok konuşulan ismi Hande Yener, hakkında çıkan dedikodulara isyan etti. Uzaylı için çektiği klipte, Kavak Yelleri'nin Deniz'i İbrahim Kendirci ile kamera karşısına geçen Yener, genç oyuncu ile aşk yaşadığı haberleri karşısında sessizliğini bozdu. Ramazan Bayramı'nda Antalya'da konser veren seksi popçu, "Kiminle çalışsam böyle dedikodular çıkıyor. Fakat ben ismimin skandallar ile anılmasını istemiyorum. Yazılanlar doğru değil. Bir erkek ve kadın iş nedeni ile biraraya gelebilir. İbrahim Kendirci sadece klibimde oynadı. Yanımda kimi görseler beni onunla çiftleştiriyorlar. Kendimi tavuk gibi hissediyorum" dedi. Hande Yener'in ismi daha önce, Hadise'nin sevgilisi söz yazarı Sinan Akçıl ile anılmıştı. Aşka ayıracak zamanı olmadığını, kendisini müziğe adadığını belirten Hande Yener şunları söyledi: "Çok işim var. Oysa bir ilişkiye zaman ayırmak, emek vermek gerekir. Gerçek anlamda özverili olmalısınız. Ben bunu yapabilir miyim bilmiyorum. Fakat şarkılarım ve kliplerim ile çok mutluyum. Bu o kadar zor bir meslek ki, kavgalar ya da polemikler ile nereye kadar dikkat çekici olabilirsiniz? Popülerlik bir hastalık ve bu hastalığa yakalanmamak gerekir. Ben sadece müziğim ve iddialarım ile popülerliğimi korudum. Yener, gazeteci Ahmet Hakan'ın "Twitter'ı kendi reklamı için kullanıyor" iddialarına da yanıt verdi: Sosyal paylaşım sitelerinde herkes işi ile ilgili bazı şeyleri paylaşıyor. O siteler "N'aber, nasılsın?" demek için kurulmadı. Herkes istediği gibi kullanır, kime ne?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin