Bensu Soral bilinmeyenlerini anlattı

Biri derginin konuğu olan oyuncu Bensu Soral özel hayatından kariyerine kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. İşte Bensu Soral'ın bilinmeyen yönleri...

Berfin Sengil
26 Ocak 2024 - 17:45
Magazin

Tuzak, Yol Ayrımı gibi çok sevilen yapımlarda yer alan Bensu Soral, Hello dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Soral, özel hayatıyla olduğu kadar oyunculuğuyla da çok merak edilen yönlerini sevenleriyle paylaştı.

'Herkesin Mutlu Olduğu Bir Dünya...'

Bensu Soral, aksiyon izlemeyi de oynamayı da çok sevdiğini belirtirken, "İyi senaryo olduğu sürece her türlü karakteri heyecanla oynamaya hazırım. Hayalimdeki karakter Tomb Raider" dedi.

Fantastik hikayeler izlemekten keyif almadığını söyleyen Soral, "En büyük ve en ütopik hayalim; herkesin mutlu olduğu bir dünya" açıklamasında bulundu.

'Kalabalık Yemekleri Seviyorum'

Hayat rutinlerine çok dikkat ettiğini söyleyen Bensu Soral şunları söyledi:

"Çünkü hemen kilo alabilecek bir yapıya sahibim. Ailemle sürekli görüşüyorum. Kalabalık ve uzun saatler süren yemekleri seviyorum. Çok şanslıyım ki sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Kimseye nefret beslemem. Sevgi her şeyi iyileştirir."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin