resim yok
21 Ocak 2012 - 00:00

Beren Saat, geçen pazar ekrana gelen Güneri Cıvaoğlu’nun “Şeffaf Oda” programında kendisinden af dileyen Yavuz Bingöl ile barıştı

Yavuz Bingöl, üç yıl önce kendisinin de rol aldığı “Gecenin Kanatları” filminde başrol oynadığı halde galaya katılmadığı için Beren Saat hakkında ağır sözler sarf etmişti.

 

 

Filmin fragmanında göğsünün göründüğü görüntü kullanıldığı için galaya katılmayan Beren Saat’le ilgili Yavuz Bingöl, “Her hafta ‘Aşk - ı Memnu’ dizisinde de sevişiyor. Filme gelince mi rahatsız oluyor?” diye konuşmuştu. Zaman içinde sözlerinden pişman olan Bingöl, geçen hafta “Şeffaf Oda”da “Sizin programınızı güzel bir şeye alet edeyim. Yeni filmimiz bir kadın hikâyesi bu da vesile olsun. Hepimizin tanıdığı, sevdiğimiz birisi Beren Saat, onun kalbini kırdım. Bu program da vesile olsun. Sevgili Beren Saat, canım arkadaşımdan özür diliyorum. O ne için özür dilediğimi bilir” dedi. Programı izleyip duygulanan Saat, Bingöl’e mesaj attı ve ikili arasındaki buzlar böylece erimiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin