resim yok
27 Ağustos 2012 - 00:00

 

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek, yeni sezonda Ay Yapım imzası taşıyan 20 Dakika isimli dizide yer alacak. İkilinin dizide karı kocayı canlandıracağı söyleniyor. 
 
Beren Saat hayranlarının Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde ünlü oyuncunun partneri olan Engin Akyürek'in Tuba Büyüküstün ile birlikte rol almasına tepkisi var. 
 
Tuba Büyüküstün hayranları da internet forumlarında bu duruma tepki gösteriyor. Televizyongazetesi.com'un haberine göre Beren Saat hayranlarının Tuba ile Engin'in birlikte rol almasından rahatsız olduğunu ifade eden Tuba Büyüküstün fanı şöyle diyor:
 
"Tuba'ya laf edenler kesin Beren hayranları. Ne oldu Engin ile Tuba isimini bir arada görünce paniklediniz. Çünkü Tuba, Beren'den daha güzel ve Engin'in yanına Beren'den daha çok yakışıyor. Boyu boyuna, huyu huyuna... Bu sizin Beren'inizin oynadığı dizileri solda sıfır bırakır. Tuba ve Engin çok heyecan verici bir ikili. Sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
Bir başka dizi izleyicisi ise "Bence hiç yakışmıyorlar. Normalde Tuba herkesin yanına yakışan güzel bir kadın ama Engin'le olmamış. Umarım oynamazlar" diyor. 
 
Beren Saat ile Tuba Büyüküstün fanlarının internet ortamındaki bu kavgası benzer mesajlarla dolu. 
 
Kimi dizi izleyicileri ise Tuba - Engin ikisini 'süper' bulduklarını ifade ediyor.
 
Dizinin henüz ne zaman ekrana geleceği ve detayları net değil. Detaylar netleşince fanların tepkileri de daha net şekillenecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin