Beren Saat Hazal Kaya'nın düğününe neden gitmedi?

Geçtiğimiz günlerde evlenen Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününe Beren Saat'in katılmama nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
11 Şubat 2019 - 13:02
Magazin

TRT ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Leyla ile Mecnun'da canlandırdığı Mecnun karakteri ile gönüllere taht kuran Ali Atay ve Aşk-ı Memnu dizisinde yıldızı parladıktan sonra şimdilerde Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterine hayat veren Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde evlendi. 

Ali Atay ve Hazal Kaya çiftinin, 5 yıllık beraberliklerini resmiyete döktüğü düğüne, çiftin çok sayıda ünlü arkadaşı da katıldı. Çağatay Ulusoy, Duygu Sarışın, Kıvanç Tatlıtuğ, Bazak Dizer, Songül Öden, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin yer aldığı düğünde, Hazal Kaya'nın zirveyi gördüğü Aşk-ı Memnu dizisindeki rol arkadaşları da vardı. 

19-02/11/hazal-k.png

Hazal Kaya'nın, Nihal Ziyagil karakterini canlandırdığı Aşk-ı Memnu dizisindeki rol arkadaşları Nur Fettahoğlu, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ ve Zerrin Tekindor'un da katıldığı düğünde Nebahat Çehre ve Beren Saat'in olmaması dikkat çekti. 

19-02/11/ddu.jpg

Beren Saat neden Hazal Kaya'nın düğününe katılmadı?

Oyuncu Nebahat Çehre'nin düğüne katılmama nedenini "Gribal enfeksiyon nedeniyle gidemedim, evini ziyaret edeceğim" sözleri ile açıklamasının ardından gözler Beren Saat'e çevrildi. 2. Sayfa'nın haberine göre; Oyuncu Beren Saat düğüne zaten davet edilmedi. İki oyuncunun dizide oynadıkları süreçte birbirlerine karşı hep mesafeli durdukları ve sadece karşı karşıya rol aldıkları zaman bir araya geldiği ortaya çıktı. 

Ayrıca Beren Saat'in de 2014 yılında Kenan Doğulu ile evlenirken düğününe Hazal Kaya'yı çağırmamış olması da Hazal Kaya ve Beren Saat'in, Aşk-ı Memnu dizisinin final yapmasından sonra hiç görüşmemesinin sonuçlarından biri olarak görüldü. 

19-02/11/ask.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin