resim yok
03 Eylül 2012 - 00:00

 

Öpüşmemizi çeken tam bir terbiyesiz
Sevgilisi Beren Saat'le Golden Retriever cinsi köpeklerini de alarak önceki gün Kıbrıs'a gelen Kenan Doğulu, Kıbrıs Cratos Hotel'de muhteşem bir konsere imza attı.
 
Milliyet'in haberine göre sevgilisi Beren Saat ile çıktığı tatili noktalayarak İstanbul aktarmalı Kıbrıs'a gelen ünlü popçu, konser alanını hınca hınç dolduran hayranlarına yaklaşık 3 saat boyunca seslendirdiği eski ve yeni şarkıları ile tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kenan Doğulu geçtiğimiz günlerde basına yansıyan tatilde çekilmiş öpüşme fotoğrafları için "Tam anlamıyla terbiyesizlik" ifadesini kullandı. Basın mensuplarına "Eğer bu fotoğrafı sizlerden biri çekmiş olsaydı gerçekten bu kadar önemsemezdim, ancak bunu yapanın sade bir vatandaş olması beni çok üzdü. Yapılan hareket aynı zamanda sizin mesleğinize karşı da çok büyük hakaret. Benim kanım bu" dedi. Doğulu sevgilisi Beren Saat'in konser alanında olmayışının hatırlatılması üzerine ise "Evet öyle" yanıtını verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin