Beren Saat ile Mehmet Günsür aynı dizide mi?

Beren Saat ile Mehmet Günsür aynı dizide mi rol alacak?

resim yok
25 Mart 2014 - 14:15
Magazin

Beren Saat ile Mehmet Günsür aynı dizide mi rol alacak?

Televizyondizisi'nden Doruk Erengül imzasıyla yayınlanan haberde Beren Saat ile Mehmet Günsür'ün önümüzdeki sezon aynı dizide birlikte rol alacakları iddia edildi.

İşte o yazı:

 

YENİDEN AY YAPIM İLE Mİ?

''Son olarak İntikam dizisiyle ekranlarda boy gösteren Beren Saat, Ay Yapım ile tekrardan anlaşıp en geç Ocak ayında ekranlarda olabilir.

Bugüne dek Aşk-ı Memnu ve Fatmagül’ün Suçu Ne dizilerinde Ay Yapım ile çalışmıştı.

Her iki dizinin de senaryosu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'na ait.

Lakin senaristliğe ara veren Melek Gençoğlu olmayınca artık Ece Yörenç ve ekibi Medcezir ve Kurt Seyit ve Şura dizilerini yazıyor. Bana kalırsa yeni sezonda üçüncü bir diziyi yazmazlar.

Ay Yapım'ın yeni kadrolu senaristleri ise Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon. Lakin onlar da şu an Karadayı ve Kara Para Aşk dizilerini Ay Yapım için yazıyor ve Endemol ile yaptıkları anlaşma uyarınca bundan sonra 4 sene boyunca yazdıkları dizileri Endemol şirketi adı altında yayınlayacaklar.

Benim tahminime göre, geriye sadece Kerem Deren ve eşi Pınar Bulut'un kaleme alacakları yeni dizide Beren Saat'in başrol olma ihtimali yüksek.

 

KARE AS

Kadrosunda, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ü bulunduran Ay Yapım, Beren Saat'le tekrar anlaşarak kare asını tamamlayabilir.[reklam]

Daha önce yazdığım yazıda erkek başrol kim olur sorusuna değinmiştim. Bana kalırsa yine savımı tekrarlayarak Mehmet Günsür olabilir diyorum.

 

SAAT VE GÜNSÜR

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde şehzade Mustafa olarak izlediğimiz Günsür ile Beren Saat'in çok iyi bir uyum sağlayacağını düşünüyorum.

Bu arada Kerem Deren'in twitter adresinde 'yeni dizinin adı Fedai olabilir' cümlesi de bana göre iddiaları güçlendiriyor.''

 

Sizce bu ikilinin ekran uyumu nasıl olur...

 

 

DİZİ OYUNCULARININ O ÜCRETLERİ YAPIMCIYI İSYAN ETTİRDİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin