resim yok
12 Ekim 2012 - 00:00

 

Başrollerini Beren Saat ve Mert Fırat'ın oynadığı, dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine sahip olan“Revenge”in yerli versiyonu “İntikam” ocakta başlıyor..
Dünya genelinde geniş bir seyirci kitlesine sahip olan dizi, Kanal D ile Disney’in ortak yapımı olarak 2013’ün ocak ayında ekrana gelmeye başlayacak. “Revenge”, babasının intikamını almak için bir erkekle evlenen Emily isimli genç kızın öyküsünü anlatıyor.
Orjinalinde Kanadalı oyuncu Emily Vancamp’ın oynadığı ‘Emily’ karakterini ise Beren Saat canlandırıyor. Mert Fırat ise Joshua Bowman’in canlandırdığı ‘Daniel Grayson’ rolünde.
Emily 9 yaşındayken, babası güvendiği komşuları tarafından korkunç bir tuzağa düşürülüyor ve işlemediği bir suçtan ötürü müebbet hapse mahkûm oluyor. Emily babasını bir daha hiç göremiyor ve tüm çocukluğunu öfke, özlem ve ihanet içinde kaybediyor. 17 yıl sonra, intikamını almak için geri dönüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin