Beren Saat, İntikam'da kiminle aşk yaşayacak?

Beren Saat'in yeni partneri belli oldu!

resim yok
25 Haziran 2013 - 10:40
Magazin

Beren Saat'in yeni partneri belli oldu!

 

Yeni bir isim!


İntikam dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor.

Daha önce Suskunlar'daki rolüyle adından bolca söz ettiren ve bol ödüllü 'Tepenin Ardı' filmin de rol alan Berk Hakman, İntikam dizisinin kadrosuna katıldı.

 

Yeni sezonun ilk bölümünden...


Beren Saat, Mert Fırat ve Nejat İşlerin başrollerini paylaştığı dizide oyuncuyu ilk bölümden itibaren göreceğiz.

 

Aşk yaşayacaklar

Berk Hakman'ın canlandıracağı karakter ileriki bölümlerde Yağmur karakteri ile aşk yaşayacak.

 

Önceden de...

Beren Saat ve Berk Hakman bundan 6 yıl önce Hatırla Sevgili dizisinde de beraber rol almışlardı.

Hakman'ın kariyeri

Kökleri Saraybosna'ya dayanan bir ailenin ikinci çocuğu olarak Ankara'da dünyaya gelmiştir. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de bas, klavye, piyano ve trompet çalmaktadır.


Dizi hakkında

Senaristliğini Berkun Oya'nın yaptığı ABD dizisi Revenge dizisinin yerli uyarlaması İntikam'ı Mesude Eraslan yönetiyor. Dizinin ana karakteri Yağmur'u Beren Saat canlandırmaktadır. Orijinal yapımdaki Daniel rolünü Emre adıyla Mert Fırat, Jack'i Rüzgar adıyla Nejat İşler, Nolan'ı Hakan adıyla Engin Hepileri, Victoria Grayson'ı Şahika Arsoy adıyla Arzu Gamze Kılınç, Conrad Grayson'ı Haldun Arsoy adıyla Zafer Algöz oynayamaktadır.
[reklam]
Ne anlatılıyor?

Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, bir baba ve bir kız. Mutlu, huzurlu küçük bir aile. Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla başlar. Adil’in yöneticiliğini yaptığı bankanın sahibi, kendi bankasını dolandırmış ve suçu Adil’in üzerine yıkmıştır. Adil’e atılan bu iftirada, aşık olduğu kadın da büyük rol oynar. Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamaz ve hapse mahkum olur. Kızı Derin’se babasından kopartılarak yetimhaneye gönderilir. Baba ve kız, bir daha birbirlerini göremeyeceklerdir. Derin yalnız geçirdiği yıllar içinde, babasının bir suçlu olduğuna inandırılır.

Cezaevindeki Adil’in ise, hayattan tek bir isteği kalmıştır. Kızı Derin’in, kendisinin masum olduğunu öğrenmesi. Adil, Derin’e, tüm gerçekleri anlatmak için, günlükler yazar. Derin, babasının günlüklerine, ancak on sekiz yaşına girdiği gün ulaşacaktır. Ancak, babası Adil’i kurtarmak için çok geçtir artık. Adil cezaevinde, masum ve yalnız bir adam olarak ölmüştür.

Yıllar sonra babasının masum olduğunu öğrenen Derin’in önünde, iki yol vardır. Ya her şeyi affedip yeni bir hayata başlamak, ya da babasının intikamını almak. Derin, intikamı seçer. Bunun için bütün geçmişini ve hayatını siler. Kimsenin bilmediği yeni bir kimlikle, babasını ve çocukluğunu ellerinden alan insanların arasına geri döner. Derin’in bundan sonra adı Yağmur Özden’dir. Derin, artık Yağmur Özden olarak, düşmanlarının karşısında. Hiçbiri, Yağmur’un, intikam almak için aralarına sızdığını bilmiyor. Hiçbiri, bu genç ve güzel kadının ne kadar tehlikeli olduğunun farkında değil. Yağmur’sa tüm düşmanlarını çok iyi tanıyor ve hepsinden teker teker hesap soracak. İntikam tek bir adımla başlar ve mezara kadar gider. Yağmur, bu yolculuğa hazırdır...

 

 

BEREN SAAT, YENİ PROJESİNİN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin