Beren Saat-Kenan Doğulu çiftinin düğün yeri belli oldu!

Kenan Doğulu - Beren Saat çiftinin düğün yeri belli oldu...

resim yok
26 Şubat 2014 - 11:22
Magazin

Son dönemin çok konuşulan Kenan Doğulu - Beren Saat çiftinin düğün yeri belli oldu

Nerede evlenecekleri belli oldu!

İşte o romantik mekan...

 

Detaylar şöyle:

 

DÜĞÜN MEKANI

Bizans İmparatoru Anastasius tarafından 528 yılında yaptırılan 1500 yıllık tarihi Galata Kulesi, Yeşilçam'ın yeni 'kraliçesi' Beren Saat ile pop müziğin 'kralı' Kenan Doğulu'nun düğününe ev sahipliği yapacak.

 

BİRÇOK MEKAN ARASINDAN...

Bir süre önce aile arasında sessiz sedasız nişanlanan Saat ile Doğulu, otantik bir düğün yapmak istedikleri için kendilerine önerilen birçok mekan arasından Galata Kulesi'ni seçti.

 

DEV BİR NİKAH MASASI KURULACAK

Kulenin tepesindeki restoranda gerçeleşecek düğün töreni için bir organizasyon firmasıyla anlaşan Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, Nisan ayının ikinci haftası nikah masasına oturacak.

 

'EVET' DİYECEKLER

Saat ile Doğulu, restoranın Boğaz ve Haliç'i gören penceresinin önüne kurulacak dev nikah masasında hastalıkta-sağlıkta ölüm onları ayırana kadar birlikte olamak için birbirlerine "Evet" diyecekler.[reklam]

GALATA KULESİ

Galata Kulesi, İstanbul'un Galata semtinde bulunan ve şehrin en önemli sembollerinden biri olan 528 yılında inşa edilmiş bir kuledir.

Kuleden İstanbul Boğazı, Haliç ve İstanbul, panoramik olarak izlenebilmektedir.

Yerden, çatısının ucuna kadar olan yüksekliği 69,90 metredir. Duvar kalınlığı 3.75 m, iç çapı 8.95 m, dış çapı da 16.45 metredir.

Yapılan statik hesaplamalara göre ağırlığı yaklaşık 10.000 ton, kalın gövdesi işlenmemiş moloz taşındandır.

 

 

ÜNLÜ ÇİFT EVLİLİK YOLUNDA İLK CİDDİ ADIMI NASIL ATTI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin