resim yok
27 Temmuz 2012 - 00:00

 

Beren Saat ile Türkiye bundan 6 yıl önce tanıştı... Ünlü oyuncu bakın küllerinden nasıl doğdu...
 
   
Show TV ekranlarında 6 yıl önceydi...
Türkiye'nin Yıldızları isimli yarışma programında gençler hünerlerini sergiliyordu. Bu genç isimlerden birisi de o zaman henüz 22 yaşında olan Beren'di. Beren, Başkent Üniversitesi'nde işletme ihtisası yapmaktaydı.
 
Her zaman onun aklında oyunculuk vardı, ancak bunu nasıl hayata geçireceğini bilemiyordu. Ona destek veren kişi sevgilisi Efe oldu. Sevgilisinin yüreklendirmesi ile adım atmaya karar veren ve Türkiye'nin Yıldızları yarışmasına katılan Beren, Engin Akyürek'in ardından ikinci sırada seçildi. 
 
 
Ancak büyük bir talihsizlik onu buldu. Kendisini yüreklendiren sevgilisi Efe, bir trafik kazasında yaşamını yitirdi. Çok sevdiği Efe'yi morgda teşhis etme görevi Beren'indi... O da sevgilisini teşhis etmek zorunda kaldı...
 
Yıkılmıştı Beren...
Ancak o günlerde hayatının bir anda değişeceğinin farkında değildi. Yarışmanın ardından Aşka Sürgün dizisinde rol aldı. Ancak onu asıl şöhreti bir sonraki projesi olan Hatırla Sevgili getirdi. Ünlü yapımcı Tomris Giritlioğlu'nun büyük bir desteği vardı kendisine... Giritlioğlu'nun şirketinin yaptığı Güz Sancısı filminde başrol Beren'indi.
 
 
Beren artık aranılan bir isimdi... Ancak star değildi.
Ona starlık ünvanını getiren dizi Aşk-ı Memnu oldu. Bihter olarak çıktı izleyicinin karşısına. Her bölümde oyunculuğu daha da büyüdü. Finalde ise Türkiye Bihter'in intihar sahnesine kilitlendi. Açık her 4 televizyondan 3'ü Beren'in müthiş oyunculuğunu seyretti. Finalde Bihter intihar etti, "Ölürken bile seksi bakıyor" yorumları Beren'in başarısıydı...
 
 
Yer aldığı her proje ile, özel yaşamıyla basının gözde isimlerinden birisi artık o... Beren, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisiyle izleyicinin karşısına çıktı ve oyunculuğunda zirve yaptı. Bakalım güzel oyuncu yeni sezonda hem oyunculuğunu hem de popülerliğini yükseltebilecek mi?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin