Beren Saat Netflix dizisi ile ekranlara dönüyor!

Ekranların sevilen yüzü Beren Saat Netflix'in yeni Türk dizisi ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Nurşah
21 Kasım 2018 - 10:08
Magazin

Son olarak Muhteşem Yüzyıl: Kösem adlı dizi ile televizyon ekranlarında yer alan başarılı oyuncu Beren Saat Netflix'in yeni Türk dizisinde rol alacak! 

18-11/21/beren-saat-yeni-dizi-netflix.jpg

Beren Saat yeni dizisi ile Netflix'te!

Uzunca bir süredir televizyon ekranlarından uzak kalan Beren Saat Netflix ile anlaştı. İlk Türk Netflix dizisi Hakan:Muhafız için geri sayımın başladığı şu günlerde Netflix bir müjde daha verdi ve sosyal medya hesaplarında Beren Saat'in yeni dizisi ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

The Crown’da Kraliçe Elizabeth, House of Cards’ta Claire Underwood, Maniac’ta Annie, La Casa de Papel’de Tokyo, GLOW’da Ruth Wilder ve Marvel’s Jessica Jones’ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi Netflix yapımlarının güçlü kadın kahramanları birbirinden farklı hikayeleriyle izleyenlere ilham veriyor; seyircilerde hayallerinin peşinden koşma isteği uyandırıyor. Şimdi sıra Beren Saat’te! Bakalım Beren nasıl bir karakterle karşımıza çıkacak?

"Hoş geldin, biz de seni bekliyorduk!"

 

18-11/21/beren-saat-netflix.jpg

Beren Saat'in başrolünde olacağı yeni Netflix dizisi tüm dünyadan pek çok kişi tarafından online olarak izlenebilecek. Netflix ikinci Türk dizisi ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Fakat resmi twitter sayfasında Beren Saat'in de dahil olduğu bir videoyu paylaşarak, başarılı oyuncunun Netflix ailesine dahil olduğunu müjdeledi!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin