Beren Saat: 'O yılları tekrar yaşasam...'

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filminde rolüyle çok konuşulan Beren Saat bir dergi röportajında yaş konusuna değindi. Güzel oyuncu yaşıyla ilgili hangi samimi itirafta bulundu?

Berfin Sengil
28 Kasım 2023 - 11:30
Magazin

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra İstanbul İçin Son Çağrı filmiyle Netflix platformu için bir araya geldi. Beren Saat ayrıca geçtiğimiz günlerde Vogue dergisinde yer aldı.

'Kaygılanmadan Yaşamayı Denerdim'

Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan güzel oyuncu, şu anda olduğu Beren Saat'i şöyle tanımladı:

"Çok daha rahatım. O yılları tekrar yaşasam kaygılanmadan yaşamayı denerdim. Zen zihnime yirmili yaşlarımda ermeye çalışırdım. Çokça spiritüel çalışma yaptım otuzlarımda. Zorlu bir yolculuktu; bilinçdışı dosyaları açtım, yüzleştim, kabullendim, affettim." 

'Yaşla İlgili Hiçbir Kaygım Yok'

İç huzursuzluğu ve korkularından büyük ölçüde kurtulduğunu ifade eden Beren Saat şu ifadeleri kullandı:

"Yaşadığım bedenle barışık, tercihlerimden hoşnut, dünyayı elimden geldiğince iyileştirmeye uğraşarak hayatıma devam ediyorum ve yaşla ilgili hiçbir kaygım yok. Müzikal yolculuğumun başında olduğum için de çok heyecanlıyım ve gelecek yılları yaşamak için sabırsızlanıyorum"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin