resim yok
03 Haziran 2014 - 09:57
Magazin

Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan sürpriz karar!

Nikah öncesi iş sözleşmesi!

Kenan Doğulu ile Beren Saat evlenmeden ortak oldular.

 

İşte detaylar:

 

400 KİŞİLİK PERFORMANS BAR

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre ünlü çift Beren Saat'in memleketi Ankara'da 400 kişilik bir performans bar açmak için girişimlere başladı.

 

MEKANI KİRALADILAR

Bilkent Üniversitesi'nin içinde, 'Bilkent Station' adıyla oluşturulan eğlence merkezinde, Beren ile Kenan 600 metrekarelik bir mekan kiraladı ve Eylül ayında performans  bar açmak için kolları sıvadı.

Ünlü çift, 27 Temmuz'da, Los Angeles'ta sahilde yaz düğünü ile evlenecek.

 

İŞTE O YAZI

''Kenan ile Beren, nikah defterine imza atıp hayat ortağı olmadan, sözleşme metnine imza atıp iş ortağı olmuş!

Müzik dünyasının yıldızlarından Kenan Doğulu ile kısacık kariyerinde başarı basamaklarını üçerbeşer tırmanan genç oyuncu Beren Saat'in, herkesin beklediği evlilik tarihini ilk bu köşede okumuştunuz.[reklam]

İŞ ORTAĞI OLMUŞLAR!

27 Temmuz'da, Los Angeles'ta sahilde yaz düğünü ile vuslata erecek çiftle ilgili başka bir bomba haberim daha var! Öğrendim ki Kenan ile Beren, nikah defterine imza atıp hayat ortağı olmadan, sözleşme metnine imza atıp iş ortağı olmuş!

 

ANKARA'DA PERFORMANS BAR

Vuslata ermek için artık gün sayan aşıklar, ortak mekan işine girmeye karar vermiş. Aşıklar, Beren'in memleketi olan Ankara'da yaklaşık 400 kişilik bir performans bar açmak için kolları sıvamış.

Bilkent Üniversitesi'nin içinde, 'Bilkent Station' adıyla yeme-içme ve eğlence mekanlarından oluşan bir merkez inşa ediliyormuş. Beren ile Kenan, ünlü iç mimar Abdullah Burnaz'ın hayata geçireceğini öğrendiğim bu merkezde yaklaşık 600 metrekarelik bir mekan kiralamış.

Zaman zaman Kenan Doğulu'nun da sahneye çıkacağı, ünlü şarkıcıları ağırlayacak mekanın işletmesini de Beren'in ağabeyi Cem Saat'in üstleneceğini öğrendim.''

 

 

HAYRANLARI BEREN SAAT'TEN DAHA HEYECANLI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin