Beren Saat'e pahalı bir düğün hediyesi!

Popçu Kenan Doğulu, aşkı için kesenin ağzını açtı.

resim yok
30 Mayıs 2013 - 13:22
Magazin

Beren’e milyon dolarlık yüz görümlüğü!

Kenan Doğulu, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Beren Saat'e pahalı bir düğün hediyesi vermiş.

Uzun süredir birlikte olan çift evlilik hazırlıkları yaparken, ünlü popçu sevgilisine düğün hediyesi olarak İstanbul Çengelköy’de, Boğaz manzaralı, bahçeli ve havuzlu bir köşk aldı.

Çengelköy sırtlarındaki Sultan Makamı Konakları adlı projedeki köşkün satışı şimdilik gizli tutuluyor.

GİZLİ YÜRÜTÜLÜYOR

Takvim’in özel haberine göre 67 bin metrekare alan üzerine kurulu 9 ayrı köşkten birini aldığı belirtilen Doğulu’nun alım-satımı kimsenin duymasını istemediği söyleniyor.

Satışı gerçekleştiren emlakçı, köşkleri yapan müteahhit firma ve Kenan Doğulu arasında ‘kimseye açıklanmamak şartı’ ile anlaşma imzalandığı da iddia ediliyor.

Edinilen bilgiye göre; Kenan Doğulu’nun Beren Saat için aldığı bu köşkün fiyatı tam 10 milyon dolar. Ancak Kenan Doğulu’nun ödemeyi peşin yapacağını söylemesi üzerine fiyat, 7 milyon dolara düşürüldü.

“BEREN’E EVLİLİK HEDİYEM”

Ünlü popçu Doğulu’nun sevgilisine aldığı beyaz köşk için yakınlarına:

“Bu köşk Beren’e evlilik hediyem olacak. Tapusunu da üzerine yapacağım. Çünkü Beren bana olan sevgisi ile bunu çoktan ve fazlası ile hak etti” dediği ifade ediliyor.
 
Doğulu’nun birkaç gün içinde tapusunu alacağı köşkü sevgilisine anlamlı bir gecede hediye edeceği, içinin döşenmesini de Beren Saat’e bırakacağı konuşuluyor.

[reklam]

Beren'in dizisinde bu hafta neler olacak?

 

Beren Saat'in rol aldığı İntikam, bu hafta heyecan dolu bir bölümle ekranlarda. İşte bu hafta yaşanacaklar: Yağmur, Rüzgar ile olan yakınlaşmasından pişmandır. Birlikte uyuya kaldıkları akşamın sabahı ona kötü davranır ve onu hiç hak etmediği şekilde kapı dışarı eder. Bu duruma anlam veremeyen Rüzgar, bir de Yağmur ile Emre’nin bir hafta sonra evleneceklerini öğrenir. Üstelik bunu söyleyen kişi Emre’dir. Ayrıca Selen ile ilgili gerçekler konusunda çenesini kapatması ve kendine yeni bir hayat kurması için ona yüklü miktarda çek de verir.

Ağabey’i yakalamak için Haldun’un ofisine gizli kamera yerleştiren Yağmur, büyük hesaplaşmaya hazırdır. Ancak Hakan, Yağmur’a katil olmadığını bu işten yol yakından vazgeçip başka bir yol bulması konusunda ısrar eder. Haldun’un ise soruşturma nedeniyle canı çok sıkkındır. Bir de polis şirkete baskın yapar. Şahika, Leyla’ya sürpriz bir ziyarette bulunur. Haldun ile evlilik hayalleri kuran Leyla’ya kafasını karıştıracak bir teklifte bulunur. Ayrıca Haldun’un tüm delilleri sakladığı harddisk’i de ele geçirmeyi başarır. Yağmur ve Emre’nin sade nikahını kabul etmeyen Haldun, olayı gösterişli bir düğüne çevirip, oğlunun bu mutlu gününü reklama çevirir.

Emre ve Aslı, düğünün detaylarını konuşmak için Yağmur’u sıkıştırırlar. Onlar yüzünden Ağabey ile Haldun’un buluşmasına gidemeyen Yağmur, kendini tutamaz ve Emre’ye patlar. Ağabey’i tek başına izleyen Hakan, onu evine kadar takip eder. Ancak Yağmur’dan bunu saklar. Artık iyice yaşlanan Çakıl ortada yoktur. Barış ve Rzügar onu her yerde ararlar. Rüzgar en son Yağmur’un evine gider Çakıl’ı bulmak için ve yaşlı dost ölmek için orayı evini seçmiştir. Çakıl’ın ölümü ikili arasında beklenmedik bir gelişmeye yol açarken, Ağabey’in dikkatini çeken Hakan büyük tehlikededir.
 

 

BEREN SAAT'İN MUHTEMEL YENİ PROJESİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin