Beren Saat'i yalnız bırakmıyor!

Ünlü popçu, sevgilisinin film çekimleri için bulunduğu Büyükada'daki lüks bir otelde film bitene dek oda tuttu.

resim yok
10 Temmuz 2013 - 09:16
Magazin

Ünlü popçu, sevgilisinin film çekimleri için bulunduğu Büyükada'daki lüks bir otelde film bitene dek oda tuttu.

 

Ayrı kalamıyor


Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, sevgilisi Beren Saat'ten ayrı kalamıyor.

Şimdilerde 'Benim Dünyam' isimli filmin çekimleri için haftanın büyük kısmını Büyükada'da geçiren Saat; Doğulu'yu yollara düşürdü.

Ünlü popçu, aşkının iş temposu yoğunlaşınca Beren Saat'i yormamak için çareyi Büyükada'daki bir otelde oda tutmakta buldu.

ENİŞTE KENAN

Kenan Doğulu'nun tercihi, Büyükada'nın en eski ve gözde otellerinden biri olan Splendid Palace Hotel'di.

Film çekimleri bitene kadar burada konaklayacak olan ünlü popçu, setten de çıkmıyor.

Filmin yönetmeni Uğur Yücel'le de sıkı bir dostluk kuran Kenan Doğulu'ya ekip çalışanları da "Enişte" diye sesleniyor.

 

ABD yolcusu

Beren Saat ile Doğulu'nun film çekimleri biter bitmez de kısa süreliğine ABD'ye gideceği söyleniyor.

 

Destek

Bilindiği gibi kuvetli bir dram olan Hint-Amerika yapımı 'Black' isimli film, Uğur Yücel tarafından 'Benim Dünyam' ismiyle uyarlanmıştı.

Filmin yönetmenliğini üstlenen ve başrolünde oynayan Uğur Yücel; sağır, dilsiz ve kör kadın karakteri için de Beren Saat'i uygun görmüştü.
[reklam]
Filmin çekimlerine geçtiğimiz hafta başlanmış, hatta Saat'in filmden ilk görüntüsü olan bastonlu fotoğrafları, Beren Saat Fan Kulüp tarafından görüntülenmiş ve basına sızdırılmıştı.

Güzel oyuncu, bu rol için 'İntikam' dizisinde sevgilisini canlandıran Mert Fırat'tan ciddi bir destek almış. Bilindiği gibi Mert Fırat, 2009 yılında Saadet Işıl Aksoy ile birlikte rol aldığı 'Başka Dilde Aşk' filminde sağır ve dilsiz bir genci canlandırmış, bu performansıyla da büyük beğeni toplamıştı.

Fırat, bu noktada diziden rol arkadaşı Beren Saat'e 'Benim Dünyam'daki rolü için kendi filminde edindiği deneyimlerini ve yaşadıklarını aktarmış.

Film çekimleri sırasında yaptıklarını ve filme hazırlık sürecinde edindiği tecrübeleri anlatan Fırat; bu minik yardımı sayesinde güzel oyuncunun işini oldukça kolaylaştırmış.

 

 

İNTİKAM'DA YAĞMUR'UN ESKİ SEVGİLİSİNİ KİM CANLANDIRACAK? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin