resim yok
22 Haziran 2011 - 00:00

 

Beren Saat'in performansını beğenen ve mutlaka yurtdışına açılması gerektiğini söyleyen Monica Belluci'nin çeşitli projelerde genç oyuncuyu öneriyor.

 

 

Monica Belluci, tatil yapmak için eylülde İstanbul'a geliyor. 'Gergedanın Son Şiiri' filminde Belluci'yle kamera karşısına geçen ve kızını canlandıran Beren Saat, ünlü aktrise rehberlik edecek. Saat, dizi çekimlerini, gezme programlarına göre ayarlayacak
 
Akşam gazetesinden Ömer Karahan'ın haberine göre dünyaca ünlü İtalyan aktris Monica Belluci, ikinci kez Türkiye'ye geliyor.
 
İranlı yönetmen Bahman Ghobadi'nin 'Gergedanın Son Şiiri' adlı filmin Türkiye'deki çekimlerinde Beren Saat, Yılmaz Erdoğan ve Caner Cindoruk'la kamera karşısına geçen Belluci, eylül ayında İstanbul yolcusu...
 
SAATİNİ MONİCA'YA GÖRE AYARLIYOR
 
Bu sefer iş değil tatil için İstanbul'a gelecek olan ünlü aktrise filmde kızını canlandıran Beren Saat rehberlik edecek. Saat, rol aldığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin çekim programını da Monica Belluci'ye göre ayarlayacak.
 
Birlikte rol aldıkları film sonrası 27 yaşındaki Beren Saat'in performansını beğenen ve mutlaka yurtdışına açılması gerektiğini söyleyen Monica Belluci'nin, İtalya'da kendisine sunulan çeşitli projelerin cast'ı için genç oyuncuyu önerdiği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin