Beren Saat'in Netflix dizisinin adı belli oldu! Melisa Şenolsun da o dizide!

Başarılı ve güzel oyuncu Beren Saat'in Netflix için çekeceği dizideki ilk rol arkadaşının Melisa Şenolsun olduğu ortaya çıktı.

Merve Mutlu
14 Mart 2019 - 11:04
Magazin

Oyuncu Çağatay Ulusoy'un rol aldığı ilk Türkiye yapımı Netflix dizisi Hakan:Muhafız'ın (The Protector) ardından bir Netflix müjdesi de başarılı oyuncu Beren Saat'ten gelmişti. Şimdiye kadar dahil olduğu her dizi projesinde başarı yakalayan ve kariyerinde yükselişte bir ivme kazanan Beren Saat'in Netflix dizisindeki ilk rol arkadaşının Melisa Şenolsun olduğu öğrenildi. 

19-03/14/enolsun.jpg

Şanlıurfa'da bulunan Göbeklitepe hakkında tarihi ve fantastik öğeler bulunduran bir konuya sahip olacağı öğrenilen Beren Saat'in yeni dizisinin ilk 3 bölümünü Ozan Açıktan yöneteceğini ve senaryosunu Nuran Evren Şit'in yazdığı dizide Beren Saat, 'Atiye' adında fantastik güçlere sahip bir karaktere can vereceğini daha önce sizlerle paylaşmıştık. 

Şengül Boybaş'ın ilk romanı 'Dünyanın Uyanışı'ndan uyarlanacak olan yeni Türkiye yapımı Netflix dizisinin yeni oyuncusunun Melisa Şenolsun olduğunu, Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı 2. sayfa Instagram hesabından paylaştı ve genç oyuncunun dizide Saat'in yani Atiye karakterinin kardeşini canlandıracağı ortaya çıktı. 

19-03/14/kraller.png

Beren Saat'in Netflix dizisinin adı belli oldu!

Şimdilik kadrosunda Melisa Şenolsun ve Beren Saat'in rol alacağı kesinleşen yeni Türkiye yapımı Netflix dizisinin adının ise "Krallar Kaybederse" olduğu ortaya çıktı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin