Beren Saat'ten aşk öpücüğü!

Her yıl haklarında çıkan boşanma haberleriyle gündeme gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti yeni yılda aşka geldi! Çift birbirini öpücüklere boğarak, boşanma iddialarını yalanladı!

Gülcan Tarımoğlu
01 Ocak 2024 - 15:32
Magazin

Ünlü popçı Kenan Doğulu, yeni yılı Kıbrıs'ta karşıladı. Şarkıcıyı eşi Beren Saat ve annesi Serpil Doğulu da izledi.

Sahnede şarkılarla sevenlerini coşturan Kenan Doğulu söyledi, eşi ve annesi ise yerinde duramadı. Beren Saat'in eğlenceli halleri sosyal medyada gündem oldu.

Basının sorularını yanıtlayan Kenan Doğulu haklarında çıkan boşanma iddilarını da yalanladı. Şık tarzıyla da dikkat çeken Kenan Doğulu, yeni yıl ile birlikte doğan umutları ve dilekleri temsil eden kar tanelerinin süslediği ceket tasarımı, kristal işlemeleriyle gecede adeta parladı.

Saatler 00.00’ı gösterirken de Beren Saat sahnede eşinin yanına gitti ve çift dudak dudağa öpüşerek ayrılık iddialarına adeta cevap verdi!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin