Beren Saat'ten Kenan Doğulu'ya yasak!

1.5 yıldır Kenan Doğulu’yla birlikte olan Beren Saat, ilişkisini çok göz önünde yaşamaktan rahatsız.

resim yok
28 Haziran 2013 - 10:13
Magazin

1.5 yıldır Kenan Doğulu’yla birlikte olan İntikam dizisinin yıldızı Beren Saat, ilişkisini çok göz önünde yaşamaktan rahatsız!

 

Artık sadece...


Yakın çevresine özel hayatıyla ilgili çıkan haberleri okumaktan bunaldığını söyleyen oyuncunun, yaptığı işlerle gündeme gelmek istediği belirtiliyor.

 

Demeç yasağı ve yeni projeler

Kenan Doğulu'dan ilişkileri hakkında basına demeç vermemesini rica eden Beren Saat, çekimlerine önümüzdeki ay başlanacak olan ve usta ism Uğur Yücel yönetmenliğinde hazırlanacak 'Siyah' filminde doğuştan görme ve duyma engelli bir kızı canlandıracak.

 

Çalışma temposu düşmüyor

Filmin çekimleri gelecek ay içinde Büyükada’da başlayacak.

 

Filmin yönetmeni Uğur Yücel, aynı zamanda Beren Saat’in canlandıracağı karakterin babasını canlandıracak.

TMC Film’in imza atacağı filmin adı “Black” yani “Siyah”... Film bir Hint/Amerikan yapımının uyarlaması olacak. Orijinal versiyonunda Rani Mukherjee, Amitabh Bachchan, Nandana Sen'in rol aldığı Black filminde, hayatı karanlıkta yaşamaya mahkûm sağır ve kör bir kızın hikâyesi anlatılıyor.

 

Marka yüzü

Son dönemde birçok markanın peşinde koştuğu güzel oyuncu Beren Saat; geçtiğimiz günlerde Evyap'ın teklifini kabul etmiş ve Duru'nun marka yüzü olmuştu.

Duru'yla bir yıllık bir anlaşma imzalayan Saat; markanın Türkiye'deki ve yurt dışındaki tanıtımını üstlendi.
[reklam]
Basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Beren Saat; Duru'yla işbirliğinden banyo alışkanlıklarına, Gezi Parkı eylemlerine bakışından Meryem Uzerli'nin yaşadığı tükenmişlik sendromuna kadar pek çok konuda açıklama yapmıştı.

Uzerli'yi çok iyi anladığını belirten oyuncu bu konuda şöyle konuşmuştu:

''Meryem Uzerli'nin yaşadığı tükenmişlik sendromunu çok iyi anlıyorum, kendisine çok da hak veriyorum. Zaten her zaman 'önce insan' denmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ben de dizilerde rol almaya başladığım ilk yıllarda otelde kalıyordum. Herkes setten evine, sevdiklerinin yanına dönerken; siz tek başınıza bir otel odasına dönüyorsunuz ve elinizde senaryoyla duvara bakakalıyorsunuz. Yani ben de aynı şeyleri yaşadığım için Meryem'i çok iyi anlıyorum.

 

Ben kendimi çalışarak tedavi ettim, o ise ailesinin yanına dönmeyi tercih etti. Tek dileğim; çok iyi bir oyuncu olarak mesleğine küsmemesi.''
 

 

BEREN SAAT, İNTİKAM'DA KİMİNLE AŞK YAŞAYACAK? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin