Bergüzar Korel büyük oğlunu paylaştı!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan oyuncu Bergüzar Korel, büyük oğlu Ali'nin doğum günü için bir paylaşım yaptı. Korel'in duygusal paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

Berfin Sengil
09 Şubat 2024 - 15:33
Magazin

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya paylaşımlarına bu kez ilk oğlu Ali'nin doğum gününü ekledi. Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile evli olan ve 2 oğlu, 1 kızı bulunuyor. Büyük oğulları Ali'nin doğum günü için ise Korel'den bir paylaşım geldi.

Ali, Han ve Leyla isimli çocuklarının en büyüğü olan Ali'nin doğum günü için bir paylaşım hazırlayan Bergüzar Korel, oğlunun yüzünün görülmesini tercih etmedi.

2010 yılında dünyaya gelen Ali'ye sarıldığı kareleri paylaşan Korel, altına bir de ilk göz ağrısı olduğunu belirten bir yazı kaleme aldı.

'Bu Dünyayı Cennet Yaptın Bana'

Bergüzar Korel fotoğrafların altına şu notu düştü:

"İyi ki doğdun oğlum. Kıymetlim, İlk göz ağrım. Bu dünyayı cennet yaptın bana. Seninle dönüştüm, büyüdüm. Varlığın bir hediye ailemize. Kardeşlerin ve biz çok şanslıyız. Sana olan sevgimi anlatmaya bildiğim hiçbir kelime yetmiyor. Sağlıkla, mutlulukla hep el ele hep birlikte oğlum. İyi ki doğmuşsun."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin