Bergüzar Korel o konuya açıklık getirdi

Oyuncu Bergüzar Korel'e ait olduğu söylenen bir sosyal medya hesabından yaptığı Kur'an paylaşımı gündem olmuştu. Tepkilere neden olan paylaşımla ilgili Korel'den açıklama geldi.

Berfin Sengil
14 Aralık 2023 - 11:28
Magazin

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in hesabı olduğu belirtilen bir sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde tepkilere yol açan bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda, Korel'in rol aldığı eski yapımlarından bir görüntüye yer verilerek, "Kur'an'ın Türkçesi mecburi ders olsun, ülkede ne hırsız kalır ne tarikat ne cemaat" ifadeleri kullanıldı.

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan paylaşım, çok sayıda da tepki aldı. Ancak Bergüzar Korel'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Bergüzar Korel'in yaptığı paylaşım şu şekilde:

 
Korel paylaşımına, "İsmim ile açılan Twitter hesaplarından yazılanlar ya da fotoğraflarım ile yapılan bu tarz açıklamalar ve içerikler bana ait değildir" notunu ekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin