Berk Oktay: "Rüzgar kayadan sadece toz alır."

Geçtiğimiz günlerde çıplak fotoğraflarının basına sızması ile gündeme gelen Berk Oktay, olayların ardından ilk defa açıklamada bulundu!

Nurşah
25 Temmuz 2018 - 15:00
Magazin

Eşi ve kendisinin çıplak fotoğraflarının internete sızdırılması ile gündeme gelen ve magazin gündemine bomba gibi düşen bu olayın ardından Berk Oktay sessizliğini korumuştu... Hürriyet'in haberine göre bir mekan çıkışında görüntülenen ünlü oyuncu konu ile ilgili ilk açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

18-07/25/berk-oktay-aciklama.jpg

Berk Oktay'dan ilk açıklamalar

Eşi ve kendisinin çıplak fotoğraflarının internet ortamına sızması ile Berk Oktay son günlerin en çok konuşulan isimleri arasına girmişti. Yaşanan bu olayın ardından Berk Oktay'ın eşi, kendisine şiddet uygulandığını ileri sürerek Berk Oktay'a toplamda 500 bin liralık tazminat davası açmıştı...

Geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında objektiflere yakalanan Berk Oktay, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. "Adli süreç devam ediyor. Konuşmaya gerek yok. Kötü bir durum. Herkesin hissettiklerini hissettim" dedi ve şunları da ekledi: "Rüzgar kayadan sadece toz alır..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin