Berk Oktay'dan o diziye övgü dolu sözler!

Oyuncu Berk Oktay, İnci Taneleri dizisini yorumlamaktan geri durmadı. Peki Berk Oktay, Yılmaz Erdoğan'ın dizisi ve Dilber karakteri hakkında ne düşünüyor?

Berfin Sengil
01 Şubat 2024 - 09:15
Magazin

Yakışıklı oyuncu Berk Oktay, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. Son günlerde gündemden düşmeyen Dilber dansı ve ünlü isimlerin estetik yaptırmalarına bir yorum da oyuncu Berk Oktaydan geldi.

'Çok Güzel Bir İş Olmuş'

Öncelikle Hazar Ergüçlü’nün oyunculuğunu dile getiren Oktay, “Herkes çok güzel oynamış. Sonuçta bu bir proje. İlk bölümü soluksuz izledim ve hem Yılmaz Erdoğan'ın hem de bütün oyuncuların emeğine sağlık bence çok güzel bir iş olmuş. Yılmaz Erdoğan oyunculuğu diye bir gerçek var” dedi.

'İsteyen İstediğini Yapsın'

Estetik yaptıran ünlülerle alakalı ise Berk Oktay,Ben şaşılacak bir durum göremiyorum. İnsan kendine yakışanı yapmalı. Bence kim nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın” diye konuştu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin