Berkay Hardal İsrail'de yıldız gibi ağırlandı!

Genç oyuncu Berkay Hardal, İsrailli hayranlarıyla bir araya geldi. İşte detaylar..

Merve Mutlu
18 Şubat 2019 - 15:57
Magazin

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in rol aldığı İstanbullu Gelin dizisinde yıldızı parlayan Berkay Hardal, İsrailli hayranlarıyla bir araya geldi.

Oyuncu Berkay Hardal'ın geçtiğimiz gün gerçekleşen hayran buluşmasının ardından da, Hardal'ın İsrailli sevenleri genç oyuncunun otelini bastı. 

19-02/18/berkay-hardal.png

Daha önce Meleklerin Aşkı adlı dizide rol alan ve Yağmur Duru karakterine hayat veren genç oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Murat Boran karakteri ile dikkatleri iyice üzerine çekti. İstanbullu Gelin dizisinin çok yoğun izleyen ve hayranlarının olduğu İsrail'e giden genç oyuncu Berkay Hardal, yoğun ilgiyle karşılaştı. 

Bir moda markasının yeni reklam çalışması için İsrail'e giden Hardal, 4 gün boyunca kaldığı ülkede yoğun bi sevgiyle karşılaştı. Sabahın oldukça erken saatlerinde alışveriş merkezinin önünde toplanan ve uzun kuyruklar oluşturan Berkay Hardal hayranları, genç oyuncuyu coşkulu alkışlarla karşıladı. 5 bini aşkın kişinin katıldığı etkinlikte bazı hayranlar heyecandan gözyaşlarına boğulurken, bazıları da çığlıklar atarak sevgi gösterilerinde bulundu.

19-02/18/berkay.png

İsrail'in en çok izlenen televizyon programlarından olan Biri Bizi Gözetliyor evini de ziyaret eden Hardal, VIP konuk olarak katılarak yarışmacılarla bir araya geldi. Katıldığı organizasyonlar dışında otelinden çıkmayan Hardal'ın hayranları ise genç oyuncunun kaldığı oteli bastı ve saatlerce bekledi. 

Berkay Hardal kimdir?

19-02/18/hardal.png

18 Kasım 1996 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu, aslen Manisa Akhisarlıdır. Trakya Üniversitesi mezunu olan oyuncu, Ümit Çırak'tan oyunculuk dersleri almıştır. Karşımıza ilk olarak Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi ile çıkmıştır. Ardından da Meleklerin Aşkı adlı dizide başrol oynayan Hardal oldukça sevilen ve gelecek vaat eden bir oyuncu olarak görülüyor.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin