Beyaz Show'da veda vakti! Sevilen program yayından kalkıyor!

Kanal D ile özdeşleşmiş en önemli program olan Beyaz Show yeni sezonda olmayacak! Yönetim değişikliğinin ardından gelen bu karar, tüm sevenlerini üzdü! Beyaz Show neden bitti?

Nurşah
21 Mayıs 2018 - 11:49
Magazin

Çocukluğumuzun, gençliğimizin belki de en önemli eğlence programları arasında yer alan Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show bitti! Bir dönemin kapanmasına neden olan bu karar, programın hayranlarını ve sıkı takipçilerini oldukça üzecek gibi görünüyor... Sevilen program neden bitti?

18-05/21/beyaz-show-bitti.jpg

Beyaz Show neden bitti?

Kanal D'de 1996 senesinde yayın hayatına başlayan program, aradan geçen 22 senenin ardından ekranlara veda ediyor. Beyaz Show, geçtiğimiz senelerde ani bir kararla canlı yayınlarına son vermiş ve bant üzerinden izleyicisi ile buluşmuştu... Geçen sene ise bu kararından vazgeçmiş ve tekrar canlı yayınlanmaya devam etmişti.

18-05/21/beyaz-show-veda.jpg

Aradan geçen seneler içerisinde eski popülaritesini kaybettiğine yönelik yorumlar yapılsa da ekranların klasikleşmiş programları arasında yerini korumaya devam eden program Kanal D'nin el değiştirmesinin ardından yayın hayatına da veda etti. Mustafa Doğan'ın köşesinde bu konu ile ilgili yazdığı yazıdan dikkat çeken detaylar ise şöyle:

Doğan Ailesi'ne olan bağlılığı ve duygusal kişiliği herkesçe bilinen Beyaz'ın satış nedeniyle tadının kaçtığı, yeni sezonda ekranda olmaya sıcak bakmadığı zaten biliniyordu. Bir yandan yeni yönetimin elini rahatlatma niyeti de vardı. Malum, patronaj değişikliği sonrası hızlı bir dönüşüm yaşanıyor kanalda. Yayın çizgisi yavaş yavaş değişiyor. Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı. Ama final kararını o değil, yeni yönetim aldı. Nezaketen kendisine başka program yapması teklifi götürülmüş. Tabii Beyaz bunun ne anlama geldiğini biliyor, düşünmeden reddetmiş. Çeyrek asırlık bir programa böyle bir veda yakışmazdı. Zaten dediğim gibi, programın Kanal D macerası bitti, ekran macerası değil...

18-05/21/beyazit-ozturk-beyaz-show.jpg

Kanal D'den açıklama geldi! (23 Mayıs 2018)

Sevilen programın biteceğine ilişkin yapılan haberlere karşılık Kanal D cephesinden açıklama ise bugün geldi:

"Son günlerde Beyazıt Öztürk‘ün Kanal D‘den ayrıldığına dair çıkan haberler asılsızdır. 22 yıldır ekran yüzümüz olan Beyazıt Öztürk ile bundan sonrası için de görüşmelerimiz devam etmektedir."

Beyazıt Öztürk kimdir?

Anadolu Üniversitesi'nde Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik - Heykel Bölümü mezunudur. Ayrıca lisanslı basketbolcu olmuştur.

Eskişehir'de çeşitli heykel, seramik ve karikatür sergileri açan Öztürk; radyoculuğa Eskişehir'de başladı.Klas FM'de başarılı bir radyoculuk dönemi geçirdikten sonra; Number One TV ve Kanal 6'da televizyon programları sundu. Kanal D ve Star TV'de Beyaz Şov, TRT'de de 5+1 Şans Topu programını sunmasının yanı sıra bir dönem Aileler Yarışıyor, NTV'de Kadir Çöpdemir'le Biri Bana Anlatsın adlı programları sundu.Yeni yayın döneminde Cnn Türk'de Güven Kıraç ile birlikte Nası Yani adlı programı sunmaktadır.

1997'de Nihavend Mucize ile sinemaya da atılan Öztürk; Biz Size Aşık Olduk ve Karım ve Annem gibi televizyon dizilerinde de oynadı. Aktüel Dergisi'nde Kardan Adam'da köşe yazıları da yazan Öztürk; bir albüm de çıkartarak türkücülüğü de denedi.Ancak pek başarılı olamadı. Çizdiği iyi aile erkeği imajının doğruluğu tartışılmaktadır.Örneğin, kendisi sigara kullanmadığını belirttiği halde, sigara içerken pek çok kez görülmüştür..

18-05/21/byazit-ozturk-beyaz-show.jpg

2008 yılının 11 Ocak'ını 12 Ocak'a bağlayan gece, sunduğu Beyaz Şov programında canlı yayında Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar'ı evlendirdi. Petek Dinçöz'e sürpriz yapmak üzere organize edilen bu gecede gelinin nikah şahidi RTÜK Başkanı Zahid Akman, damadın nikah şahitliğini ise Kanal D Haber Genel Müdürü Mehmet Ali Birand yaptı. Beşiktaş ilçesi Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın kıydığı nikah, Türk televizyonlarında bir ilk olarak televizyon tarihine geçti. Programın sonunda, çift Kanal D'nin bahçesinde bekleyen, Beyazıt Öztürk'ün şoför koltuğuna oturduğu Limuzin markalı otomobile bindi.

Başarılı sunucunu ayrıca Biz Size Aşık Olduk, Yalan Dünya, Karım ve Annem adlı televizyon dizilerinde oyuncu olarak rol almıştır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin