resim yok
12 Şubat 2012 - 00:00

 

Victoria’s Secret’ın Brezilyalı meleği Ana Beatriz Barros, önceki akşam Cengiz Abazoğlu’nun İstanbul Fashion Week kapsamında düzenlediği defilede podyuma çıktı. Barros, defilenin ardından “Beyaz Show”a katıldı.
ÜNLÜ modacı Cengiz Abazoğlu’nun adL markası için hazırladığı “1950” adlı koleksiyon, önceki akşam İstanbul Fashion Week (İstanbul Moda Haftası) kapsamında Taksim-Odakule’deki İFW çadırında düzenlenen defileyle tanıtıldı. Defilenin yıldızı, dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen Victoria’s Secret modeli Ana Beatriz Barros’du. Dört kıyafet tanıtan Barros, gecenin sonunda smokini andıran bir tasarımla moda tutkunlarının karşısına çıktı. Defilede “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin Carolin’i Wilma Elles’in de aralarında bulunduğu 27 manken görev aldı. Defileyi izleyenler arasında Deniz Seki, Derin Mermerci, Sergen Yalçın, Ceylan Çapa, Burak Özçivit, Demet Evgar, Ebru Şallı gibi ünlü isimler de vardı. 
 
Beyaz’dan dövme sürprizi     
 
Ana Beatriz Barros, defilenin ardından “Beyaz Show”a konuk oldu. Beyazıt Öztürk’ün ayak bileğinde ay-yıldızlı dövmesi olan Barros’a renkli bir sürprizi vardı. Ünlü şovmen, koluna ünlü modelin resmini dövme yaptırmıştı. Sahte dövmeyi görünce çok şaşıran Barros, Öztürk’e “Şimdiye kadar aldığım en güzel hediye. Bir dahaki gelişimde bende de senin dövmen olacak. Böylece iyi bir eşleşme olur. Çok yakışıklısın” dedi. Barros, yayından ayrılırken de Öztürk’e “Mr. White” (Bay Beyaz) diye hitap etti.                                     

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin