Big Little Lies dizisinden ilk fragman yayınlandı

Nicole Kidman ve Reese Witherspoon'un rol aldığı HBO'nun merakla beklenen yeni dizisi Big Little Lies'ın ilk fragmanı görücüye çıktı!

Volkan Küçükel
17 Ekim 2016 - 09:30
Magazin

Oscar ödüllü aktrisler Nicole Kidman ve Reese Witherspoon'un rol aldığı HBO'nun merakla beklenen yeni dizilerinden Big Little Lies'ın ilk fragmanı görücüye çıktı!

ROMAN UYARLAMASI

Kidman, Witherspoon ve The Secret Life of the American Teenager'dan Shailene Woodley'nin ana karakterleri canlandırdığı dizinin hikayesi Liane Moriarty'nin 2014 senesinde yayımlanan aynı adlı romanından ekranlara uyarlanıyor.

DİZİNİN HİKAYESİ

Üç anaokulu öğrencisinin annelerinin görünüşte mükemmel olan hayatları bir cinayet sonrasında alt üst oluyor. Fragmana bakılırsa dizinin hikayesinde birçok entrikaya şahit olacağız. Muhteşem bir sinematografi de bizleri bekliyor gibi!

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Alexander Skarsgard (True Blood), James Tupper (Revenge), Adam Scott (Parks and Recreation), Laura Dern (Enlightened) ve Zoë Kravitz (Californication) gibi isimler yer alıyor.

16-10/17/big-little-lies.jpg

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

David E. Kelley'in yedi bölümlük ilk sezon senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Jean-Marc Vallée (Wild, Dallas Buyers Club) var.

Yapımcı kadrosunu ise David E. Kelley, Reese Witherspoon, Bruna Papandrea, Nicole Kidman, Per Saari, Jean-Marc Vallee ve Nathan Ross oluşturuyor.

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizi, 2017 senesi içinde HBO ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Henüz resmi başlangıç tarihi konusunda bir duyuru yapılmış değil.

'Big Little Lies' fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin