'Binbir Gece' rekorları altüst etti!

Rekorları alt üst etti!

resim yok
05 Eylül 2014 - 11:05
Magazin

Rekorları altüst etti!

Türk dizisinden büyük başarı!

Güney Amerika'ya satılan ilk Türk dizisi olan 'Binbir Gece' ülkede rekorları alt üst etti.

 

'YILIN EN ÇOK İZLENEN PROGRAMI'

Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci'nin başrollerinde yer aldığı dizi ülkede 'yılın en çok izlenen programı' seçildi.

Ne ülkenin yerli dizileri, ne yarışmalar ne de Şili'nin Dünya Kupası maçları dizinin önüne geçemedi.

 

REKOR RAKAMLAR ELDE ETTİ

Dizi, ortalama 32 share'i aşan reytingiyle ilk sırada yer aldı.[reklam]

DİĞER DİZİLERE YOL AÇTI

Mega TV'de yayınlanan dizinin başarısından sonra Fatmagül'ün Suçu Ne?, Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl dizileri de ülkedeki kanallar tarafından satın alındı.

 

HİKAYESİ

Şehrazat, ataerkil bir ailenin oğlu olan Ahmet'le ailenin şiddetle karşı çıkmasına rağmen evlenmiş, bir çocuğu olmuştur. Oğulları henüz bir yaşındayken Ahmet trafik kazasında ölmüş, Şehrazat oğluyla hayat mücadelesine atılmıştır. Ancak genç kadının talihsizliği bu kadarla kalmamış, oğlunun lösemi olduğunu öğrenmiş, tedavisi için canla başla çalışmaya başlamıştır.

Hikaye Şehrazat'ın oğlunun tedavisi için 200 bin dolar bulmak zorunda kalması ile başlar. Tedavi belirlenmiş, Kaan'a ilik verecek donör Azerbaycan'da bulunmuş, iş paraya kalmıştır. Şehrazat önce çok varlıklı bir adam olan kayınpederi Burhan Bey'e başvurur. Sonuç alamaz.

Çocuğunu yaşatmak için her çareyi deneyen genç kadın, çalıştığı şirketin iki genç ve yakışıklı patronundan birine başvurur. Patronundan gelen teklif hayatının akışını değiştirecek, Şehrazat'ı altüst etmeye yetecektir.

 

 

BERGÜZAR KOREL'İN EVİNE ASLA SOKMADIĞI ŞEY NE?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin