resim yok
11 Kasım 2008 - 00:00

Kanal D Genel Yayın Yönetmeni İrfan Şahin, bir çok dizinin akıbeti ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu CNN TÜRK’te yayınlanan Full Ekran programına katılan Kanal D Genel Yayın Yönetmeni İrfan Şahin, dizilerin geleceği ile ilgili soruları yanıtladı. İşte Şahin’in açıklamalardan satır başları: - Bir dizi yüzlerce aileye bakıyor. Herkes üzerine düşen fedakarlığı yaparsa krizi rahat geçeriz çünkü bu kez önceki krizlere göre daha hazırlıklıyız. Mesela 2001’deki krizde reklam gelirleri yüzde 50 oranında düşmüştü. Şimdi ise bu oran yüzde 20 civarlarında. - Binbir Gece çok yüksek reytinglerle en tepeden başladı, Yaprak Dökümü ise yavaş yükseldi. O nedenle Binbir Gece’nin reytinglerinde bir gevşeme olması gayet normal. Kesinlikle kaldırmayı düşünmüyoruz. - Aşk Yakar reyting olarak beklentimizin altında kaldı ama uzun soluklu bir proje ve yavaş yavaş yükselecektir. - Kanal D olarak reytinge göre para ödüyoruz. Yani otomatik bir sistem. Reyting arttıkça yapımcının aldığı para da artıyor. Kanal D’den en yüksek parayı şu an Yaprak Dökümü alıyor. - Bir diziye başladığımda proje eğer kafama yatıyorsa 7 bölüme kadar hiç müdahale etmem.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin