resim yok
16 Ocak 2012 - 00:00

 

Yavuz Bingöl, “Gecenin Kanatları” filminin galasına katılmadığı için sert sözlerle eleştirdiği Beren Saat’ten özür diledi ve ekledi: Umarım beni affeder ve görüşürüz
 
Kadına şiddet konusuna vurgu yapan “Kurtuluş Son Durak” filminde rol alan Yavuz Bingöl, 3 yıl önce hakkında sert sözler sarf ettiği Beren Saat’ten özür diledi. Yavuz Bingöl, Beren Saat’e kendisinin de rol aldığı, Aralık 2009’da seyirciyle buluşan “Gecenin Kanatları” filminde başrol oynadığı halde galaya katılmadığı için tepki göstermişti. Filmin fragmanında göğsünün göründüğü kareye yer verildiği için, Mahsun Kırmızıgül’ün de ortağı olduğu yapımcı Boyut Film’i protesto ederek galaya katılmayan Saat‘in tavrı Bingöl’ü öfkelendirmişti. Bingöl, o dönem “Her hafta ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde de sevişiyor. Filme gelince mi rahatsız oluyor?” şeklinde demeç vererek Saat’i eleştirmişti. Yapımcı Kırmızıgül ve ortağı Murat Tokat da Saat’e 30 bin liralık tazminat davası açmıştı.
 
 
‘Canım arkadaşımdan özür diliyorum’
Aradan geçen 3 yılda Bingöl’ün, projelerine destek verdiği Mahsun Kırmızıgül’le arası bozuldu. Bingöl, “Ben her zaman kendisine destek oldum. Ama aynı desteği ondan göremedim. Mahsun’la konuşmuyorum” dedi. “Gecenin Kanatları”nın tanıtımı sırasında da yakın arkadaşı Kırmızıgül ve ekibine destek vermek için Saat hakkında ağır konuşan Bingöl, bu sözlerinden de pişman oldu. Bingöl’ün pişmanlığında son filmi “Kurtuluş Son Durak”ta birlikte kamera karşısına geçtiği Belçim Bilgin’in sözleri etkili oldu. Bilgin yakın arkadaşı Saat’in o dönem yaşadığı kötü psikolojiyi anlattı. Hata yaptığına karar veren Yavuz Bingöl, Güneri Cıvaoğlu’nun dün yayımlanan “Şeffaf Oda” programında, “Programınızı güzel bir şeye alet edeyim. Filmimiz bir kadın hikâyesi, bu da vesile olsun. Hepimizin tanıdığı, sevdiğimiz Beren Saat’in kalbini kırdım. Sevgili Beren Saat, canım arkadaşımdan özür diliyorum. O ne için özür dilediğimi bilir. Umarım beni tekrar affeder ve görüşürüz” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin