Bir Aşk Hikayesi'nde Ceylan'a büyük şok! [Video]

Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması olan Bir Aşk Hikayesi'nde evlilik teklifi kabul edilmeyen Korkut ameliyat olmaktan vazgeçti.

resim yok
12 Haziran 2013 - 11:39
Magazin

Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması olan Bir Aşk Hikayesi'nde evlilik teklifi kabul edilmeyen Korkut ameliyat olmaktan vazgeçti.

 

Bu haftanın ayrıntıları:

Korkut Ali'nin eski sevgilisi Aslı'nın Almanya'dan Türkiye'ye gelmesi işleri karıştırdı.

Ceylan ise Aslı ve Korkut yakınlaşmasını gördü ve bunun ardınan şoke oldu.

FOX TV'de yayınlanan Bir Aşk Hikayesi dizisi çok sürpriz gelişmelerle ekranlara geldi.

Neler yaşandı?

Bir Aşk Hikayesi'nde Korkut Ceylan'ın evlenme teklfini kabul etmemesiyle yıkıldı. Bunun üzerine son şansı olan ameliyattan vazgeçti. Ceylan, Korkut'u ne kadar sevdiğini bir kez daha anladı.

Tolga'nın ilgisinde çok sıkılan Ceylan soluğu Eda'nın yanında aldı. Korkut'a olan aşkını anlatan Ceylan, Eda'yı çileden çıkardı. Olanları unutmak için içen ve sarhoş olan Ceylan'ı Eda'nın evinde olan Korkut, genç kızı başbaşa kalabilecekleri bir yere götürdü.

 

Ceylan'a her şeyi itiraf eden Korkut, genç kızın uyuya kalmasıyla şaşkına döndü. Tolga ve Korkut Ceylan yüzünden kavga etti. Tolga Ceylan'a evlenme teklif etmeye karar verdi. Gönül onları güçlükle ayırdı.

[reklam]

Aslı, İstanbul'a geldi


Korkut'un Almanya'daki eski sevgilisi Aslı kocası Yılmaz'dan kaçıp İstanbul'a geldi. Korkut'un hala kendisine aşık olduğunu sanan Aslı hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

İstanbul'a gelip Aslı'nın yerini öğrenen Yılmaz ise genç kadının peşine düştü. Yılmaz'ın İstanbul'da olduğunu öğrenen Aslı Korkut'tan yardım istedi. Korkut otele Aslı'yı almaya gittiğinde Yılmaz'la yüz yüze geldi. Yılmaz'ın elinden zor kurtulan Korkut, Aslı'yı evine götürmek zorunda kaldı.

 

Şok!


Ceylan ise annesiyle konuştu ve Korkut'a olan aşkını anlattı. Annesinden de destek alan Ceylan yüzüğünü takıp Korkut'un yanına koştuğunda şoke edici manzarayla karşılaştı.

 

İşte o anlar:

 

 

BİR AŞK HİKAYESİ, ANNE VE KIZI BULUŞTURDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin