resim yok
26 Aralık 2013 - 11:37
Magazin

'Kaçak'lar yakalandı!

Bir dizi aşkı daha gerçek oluyor!

İşte detaylar:


'Kaçak'tan aşk doğdu!

 

NİŞANTAŞI'NDA GÖRÜNTÜLENDİLER

'Kaçak' dizisinde birlikte rol alan Begüm Birgören ile Berk Hakman, önceki akşam Nişantaşı'nda birlikte görüntülendi

 

CORRIDOR BAR'DA

ATV'nin sevilen dizisi 'Kaçak'ta karı-kocayı canlandıran Begüm Birgören ile Berk Hakman, önceki akşam Nişantaşı'ndaki Corridor Bar'daydı.

Arkadaşlarıyla birlikte geç saatlere kadar eğlenen ikili, mekandan beraber çıktı.

 

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE...

Gazetecileri görünce birbirlerinden uzaklaşan Birgören ile Hakman, farklı yönlere gitti.

Oyuncu Sarp Levendoğlu ile beş yıllık ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Begüm Birgören'in, Berk Hakman ile aynı kareye girmemek için büyük çaba sarf ettiği görüldü.

 

YENİDEN BULUŞTULAR!

Ayrı taksilere binen ikilinin, daha sonra Astek adlı mekanda yeniden buluştuğu öğrenildi.

 

BİRGÖREN'DEN İNCİLER!

Duygularınızı karşı tarafa ifade etmekte zorluk çeker misiniz?

İlişki yaşadığım ya da dünyamın içindeki insanlara ifade ederken çekmem, konuşarak sağlıklı bir iletişim kurarım. Dışarıdaki dünyada, olaylara, insanlara, her zaman genç kız hassasiyetiyle yaklaşamayız. E mecbur sosyal varlıklarız da. İletişim kurarken herkese gösterdiğimiz biz aynı olmuyoruz ya, bende şu taktığımız sosyal maskelerin içinde ben biraz rahat olamıyorum, ortaya tuhaf bir şey çıkıyor. Bu da kendimi ifade etmeyi zaman zaman zorlaştırıyor tabiki.[reklam]

Oyuncular normal hayatlarında da oynarlar mı?

Ben hayattaki bu tip genellemelerden pek hoşlanmıyorum galiba. 'normal hayatta' oynamak oyunculara mahsus bir şey değil diye düşünüyorum. Oyuncular da her insan gibi sabah yatağından farklı bir personayla uyanabilir. Psikolojik ya da fiziksel bir şiddet olmadığı müddetçe bunun kime ne zararı var ki? Az önce de dediğim gibi, hepimizin, her insanın sosyal maskeleri var. Belki şöyle bir şeyin etkisi olabilir; beğenilen, sevilen bir karakteri oynayan oyuncuyu sokakta gördüğümüzde, oyuncu, oynadığı karakter gibi davranmadığında, 'Aaa bu hiç de öyle değilmiş aslında' denilen nokta mı rahatsız ediyor acaba insanları da böyle bir kanı oluşuyor?

- Set dışında kalan zamanını nasıl değerlendiriyorsunuz? Neler yapmaktan keyif alırsınız?

Her dönemin boş zamanı farklı oluyor tabi. Mesela şu an set dışında, tiyatro provalarına gidiyorum. Master yapıyorum, okul devam ediyor ki bu son derece yoğun bir program zaten. İşim benim aynı zamanda hobim de olduğu için bütün bunları yaparken keyif de almış oluyorum aynı zamanda. Son dönemde yeni yeni hayatıma giren bir klavyem var, uzun yıllardır ara ara elime aldığım bir gitarım var. Filmler, yabancı dizilerim var, benden bir Tomb Raider çıkarmaya çalışan bir spor hocam var ki bu hiç keyifli bir şey değil. Kendi çapımda bir şeyler çekip onları montajlamaya da bayılıyorum. Başka da bir numara yok (Gülüyor)

- Fiziksel takıntılarınız var mıdır?

Aslında ergen aklımla takıntı yaptığım bir sürü şey vardı geçmişte ama insan büyüyünce her şeyiyle barışmayı da öğreniyor mu ne. Öğrenmiyorsa da hata ediyor. En azından benim için fiziksel takıntı geri planda kaldı. Sevabıyla günahıyla her şeyimi seviyorum şu an hatta seyredilen biri olmasam nasıl göründüğüm umrumda bile olmazdı.

 

 

BEGÜM BİRGÖREN, DİZİ SEKTÖRÜNÜ ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin