resim yok
21 Eylül 2012 - 00:00

 

Altın Koza Film Festivali’nin favorileri arasında gösterilen ‘Araf’ın söyleşisine, soruya sinirlenerek ‘hayranını bozan’ Özcan Deniz damga vurdu
Bir hayranının “Bugüne kadar  hep karizmatik rollerdeydiniz. Bu filmde kamyoncuyu canlandırdığınız için karizmanız silindi. Neden bu rolü kabul ettiniz?” sorusuna sinirlenen Deniz, “Bence biraz az televizyon seyredin. Sinema daha geniş yelpazeye sahiptir. Televizyon ezbere dayalıdır” dedi. 
Aynı hayranının “Kamyoncu rolünü kabul ederken nelerden etkilendiniz?” sorusuna Deniz, “Sadece seni şaşırtmak için” yanıtını verince, filmin oyuncularından Nihan Yalçın araya girerek, “Bir hayranını kaybettin” dedi.
Deniz bunun üzerine, “Sabret bir ay sonra seni kazanacağım” diyerek durumu toparlamaya çalıştı. 
YOĞUN argo yüzünden eleştirilen filmin başrol oyuncusu Özcan Deniz ve bir süredir küs oldukları bilinen Altın Koza jüri üyelerinden Nurgül Yeşilçay’ın aynı ortamda birbirlerini görmezlikten gelmesiyse dikkat çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin