'Bir Erkek Bir Kadın' dizisinin ismi değişti!

FOX ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayacak…

resim yok
15 Temmuz 2014 - 16:26
Magazin

Bir Erkek Bir Kadın dizisinde sürpriz değişiklik

FOX ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayacak…

 

Sevilen dizinin yeni ismi ne oldu?

Yeniden ekrana gelecek olan dizide bir takım değişiklikler yapıldı.

 

GERİ SAYIM SÜRÜYOR

Demet Evgar ve Emre Karayel'in başrolünde yer aldığı fenomen komedi dizisi 'Bir Erkek Bir Kadın' Eylül ayında Fox TV'de başlıyor.

'1 Kadın 1 Erkek' adıyla TürkMax'te yayın hayatına başlayan dizi, Star TV'ye transfer olunca ismide değişip 'Bir Erkek Bir Kadın' adını almıştı.

 

İŞTE DİZİNİN YENİ İSMİ

Fox TV'de başlayacak dizinin ismi ise 'Evli ve Çocuklu' oldu.

 

HAFTADA İKİ GÜN

Bando Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği 'Evli ve Çocuklu', haftada iki gün Cuma ve Cumartesi akşamları ekrana gelecek, saati ise henüz belirlenmedi.[reklam]

SENARYO DETAYLARI

Dizinin ilk 10 haftasının 'doğum öncesi'ne ayrılacağı da gelen haberler arasında.

 

DİZİ HAKKINDA

2008'de başlayan, kadınlarla erkekler arasındaki ilişkileri komik ve samimi bir üslupla anlatan '1 Erkek 1 Kadın' kısa sürede fenomen haline geldi. Demet Evgar ile Emre Karayel'in başrollerini paylaştıkları program; her yaştan kadın ve erkek izleyiciye hitap ediyor. İlişkiler ile ironik bir biçimde dalga geçen format, ev içinde, arabada, alışverişte, kayınvalidenin evinde, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçiyor ve dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumları özgün ve çok cesur bir tarzla anlatılıyor.

1 Erkek 1 Kadın'ın orijinali, 'Love Bugs' adı ile Kanada'da yayınlanmaya başladı. Daha sonra Fransa, İtalya, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Ukrayna, İsveç, Portekiz, İspanya, Rusya, Hollanda, Meksika, Litvanya, Lübnan, Letonya, İsrail, Yunanistan, Almanya, Belçika, Kanada'ya uyarlanarak yayına girdi.

Her yayınlandığı ülkede çok başarılı olup bir fenomen haline gelen program hiçbir kategoriye girmedi ve farklı, özgün bir iş olarak yıllarca ekranda kaldı. Fransa da üstün bir başarı yakalayan formatın Türkiye'de yakaladığı başarı yayınlandığı ülkeler arasında ikinci sırada yer alıyor. Yayınlandığı platform nedeni ile sosyal medya ve internette de aldığı başarı oranı dünyada birçok alanda farklı birincilikler getirdi Bir Erkek Bir Kadın'a…
 

 

DEMET EVGAR İLE SARP LEVENDOĞLU'NUN ŞOK KARŞILAŞMASI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin