resim yok
12 Kasım 2011 - 00:00

 

Ortadoğu merkezli alwaba.com haber sitesi, Kıvanç Tatlıtuğ’un, Lübnanlı Nancy Ajram’ın klip teklifini geri çevirdiğini yazdı. Ajram’ın menejeri teklifi yalanladı
 
 
Ortadoğu merkezli albawaba.com adlı haber sitesi, aktör Kıvanç Tatlıtuğ’un Lübnanlı şarkıcı Nancy Ajram’ın bir teklifini geri çevirdiğini yazdı. Siteye göre Arap dünyasında Muhannad ismiyle tanınan Kıvanç Tatlıtuğ, Ajram’ın klibinde oynamasına ilişkin sunduğu teklifi reddetti. Oynadığı Gümüş dizisiyle Arap dünyasında da tanınan Kıvanç Tatlıtuğ’a yapılan teklif, Ajram Türkiye’ye geldiğinde gerçekleştirildi.
Ancak iddiaya göre, Tatlıtuğ Ajram’a, müzik kliplerinde artık oynamadığı yanıtını verdi. Hatta, geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ’a da bu klip işi soruldu. Tatlıtuğ, “İnanın bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Ama bana böyle bir teklif gelse tabii ki kabul etmeyeceğim” dedi.
 
 
‘Teklif götürmedik’
Ajram’ın menajeri Jiji Kamara ise şarkıcının ‘Prime Mall’ adlı alışveriş merkezinin açılışı için Türkiye’ye gelerek konser verdiğini doğruladı. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ’a hiçbir teklif götürülmediğini söyledi. Kamara, Ajram’ın kliplerinde ünlü aktörlere yer vermek gibi bir isteği olmadığını dile getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin