resim yok
26 Ocak 2013 - 00:00

 

Selen Seyven Katırcıoğlu serbest bırakıldı

 

İstanbul narkotik polisi, gerçekleştirdiği operasyonda, aralarında Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal, "2011 Miss Turkey" güzellik yarışmasında Türkiye İkincisi olan Gizem Karaca ve Selen Katırcıoğlu gibi ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu kırk kişi gözaltına alınmıştı.

Eren, Hünal ve 1 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest kalmışlardı. Gözaltına alınan şüphelilerden, aralarında Selen Katırcıoğlu’nun da bulunduğu üç kişi, işlemlerin ardından bu sabah emniyetten serbest kaldılar. Selen Katırcıoğlu’nun uyuşturucu kullanmak iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

EK GÖZALTI SÜRESİ ALINDI

Bu arada gözaltında bulunan Ulusoy ve Karaca’nın da aralarında bulunduğu diğer şüpheliler için polis ek gözaltı süresi istedi. Şüphelilerin bir kısmının yarın emniyette adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin