resim yok
11 Nisan 2013 - 00:00

Yeni komedi dizisi Bir Yastıkta başlıyor
 

Cuma ekranlarda


Özge Borak ve Bülent Emrah Parlak’ın başrolünü üstlendiği yeni aile komedisi 'Bir Yastıkta' Cuma akşamı başlıyor.

 

22:15'te


Özge Borak ve Bülent Emrah Parlak'ın başrolünü üstlendiği yeni aile komedisi 'Bir Yastıkta' Nisan Cuma akşamı saat 22:15'de TRT 1'de başlıyor!

 

Kadroda kimler var?

Özge Borak'ın bir boşanma avukatı olan Ahsen, Bülent Emrah Parlak'ın ise bir düğün salona sahibi olan Kartal olarak kamera karşısına geçtiği dizide, çiftin çocuklarını Fırat Can Aydın, Yağmur Yılmaz ve Efe Kayra Yıldırım oynuyor.

Erdal Tosun ve Seray Gözler'in kayınpeder ve kayınvalide olarak rol aldığı dizide damadın tatlı sert annesi olarak da Suzan Aksoy yer alıyor.

 

Genç kuşağın başarılı isimleri

Genç kuşağın başarılı isimleri Sinan Çalışkanoğlu, Boncuk Yılmaz ve Tolga Canbeyli de dizinin diğer yüzleri.

YÖNETMEN VE SENARİST KAHKAHA GARANTİLİ!

Bir ekran klasiği haline gelen Geniş Aile dizisinin senaristi Cüneyt İnay ve yönetmeni Ömer Uğur "Bir Yastıkta" projesi için yeniden birarada!

İki ünlü isim, yeni bir fenomen yaratmak için kolları sıvadıklarını belirtiyorlar.

[reklam]

İlk bölümde nelerle karşılaşacağız?

Bir Yastıkta’nın ilk bölümünde; Kartal ve Ahsen, yine bir uzlaşmazlık içindedir. Hemen her konuda birbirleriyle yarışmayı adet edinen çift, bu kez o ayki faturaları kimin ödeyeceği konusunda anlaşamaz!

 

Bu arada Dilruba oğlu ve gelinin evine yerleşir. Ancak bu durumdan Kartal dışında kimsenin haberi yoktur.

 

Hüseyin, gelinin kardeşi Şafak’ı kendince bir güven testine tabii tutar. Elinde bir kutu ile kalakalan Şafak, neyle karşı karşıya olduğunu bilemez. Ancak yolu Kartal ile kesişince ikisi de ilginç kararlar alırlar!

 

 

'Bir Yastıkta' dizisinin tanıtım videolarını izlemek için tıklayın

 

TRT DİZİLERİNDEN LEYLA İLE MECNUN'UN ALİ ATAY'I BOŞANIYOR MU? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin