Bizim Hikaye, Kadın ve Anne dizileri Latina Turkish Awards ödüllerine damgasını vurdu!

Latina Turkish Awards ödüllerine Medyapım dizileri damgasını vurdu. Ödüllere doyan diziler haberimizde..

Merve Mutlu
15 Mart 2019 - 17:10
Magazin

Geçtiğimiz gün Peru’da gerçekleştirilen “Latina Turkish Awards” Latin Amerika Türk Dizi ödüllerinde Türk oyuncular ve dizileri; Peru, Arjantin ve Şili’deki hayranlarının oylarıyla ödüllendirildi.

Bizim Hikaye dizisi 11 ödülle döndü!

19-03/15/hazal-kaya-bizim-hikate.png

Güney Amerika’da geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde dağıtılan 22 ödülün tam 11 tanesini Bizim Hikaye dizisi kazandı. 

"En İyi Dizi" ödülü alan Bizim Hikaye'nin başrol oyuncusu Hazal Kaya, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alırken aynı zamanda dizideki rol arkadaşı Burak Deniz ile canlandırdıkları Filiz ile Barış karakterleri ile olan uyumları nedeniyle "En İyi Dizi Çifti" ödülünün de sahiplerinden oldu. 

“En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünün sahibi, Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Rahmet karakteri ile Yağız Can Konyalı oldu. 

"Unutulmaz Karakter Oyuncusu" ödülü ise, İsmet Elibol karakteri ile dizide rol alan en küçük oyuncu Ömer Sevgi'nin oldu. 

Ayrıca "En iyi müzik" ve "En iyi seslendirme" ödüllerinin sahibi de Bizim Hikaye dizisi oldu.

Anne dizisi de ödülle döndü!

19-03/15/anne-dizisi.jpg

"En İyi Kötü Erkek Oyuncusu" ödülü Anne dizisinde canlandırdığı Cengiz karakteri ile adından söz ettiren ve şimdilerde de Çukur dizisinde yine kötü bir karakteri canlandıran Berkay Ateş oldu.

Küçük yaşına rağmen başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren, Anne ve Kızım dizilerinde rol alan Beren Gökyıldız da, "En İyi Çocuk Oyuncu" seçilerek ödülün sahibi oldu.

Kadın dizisi yine ödül aldı!

19-03/15/kadinn.jpg

Başrolünde Özge Özpirinççi'nin oynadığı dram dizisi Kadın, Tokyo Drama Ödülleri’nde “En İyi Yabancı Drama” ödülüne layık görülmüştü. Kadın dizisindeki performansıyla Altın Kelebek'te de "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Özge Özpirinççi'nin dizisi Kadın şimdi de "En İyi Dizi Senaryosu" ödülünün sahibi oldu. 

Türkiye yapımı dizi ve o dizilerinin oyuncularının toplamda 24 dalda ödül aldığı gecede, 16 dalda ödül alan Medyapım dizileri Latin Amerika’nın kalbinde taht kurdu.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin